Hjem sikkerhet & installasjon retningslinjene

January 15

Hjem sikkerhet & installasjon retningslinjene

Mens alarmen selskaper var en gang for å installere et hjem sikkerhetssystem for deg, kan du nå installere et system selv med hjelp av en gjør det selv-pakken. Privat sikkerhetssystemer vanligvis kommer med flere døren og vinduet sensorer, en hoved-kontrollpanelet og en sirene. Finnes retningslinjer for nesten alle systemer, og disse retningslinjene bør følges for å få systemet fungerer optimalt.

Installere sensorer på alle dører og Vinduer

Et sikkerhetssystem gjelder bare hvis den installeres grundig. Alle dører og vinduer i hjemmet bør ha en sensor knyttet til den for systemet å utføre optimalt. Sensoren er en todelt enhet, med en sender og en magnetstripe. Stripen er knyttet til døren eller vinduet via lim, mens senderen festes til rammen. Senderen oppdager tilstedeværelsen av magneten og når magneten fjernes, slik som når døren eller vinduet åpnes, senderen sender et signal til panelet for å aktivere alarmen. Hvis selv en enkelt vindu eller dør igjen uten en sensor, er hjemmet ditt mye mer utsatt for skade.

Bestemme riktig plassering for enheter

Plasseringen av hoved-kontrollpanelet er av avgjørende betydning når du installerer systemet. Noen systemer har flere paneler, men systemet vil ha minst en, og den skal plasseres nær nok på døren så du kan nå det raskt når du kommer hjem og trenger å slå av alarmen. Men skal panelet ikke være synlig fra din Vinduer; på denne måten en potensiell innbruddstyv vil ikke kunne se det mens du ser fra utenfor. Panelet må også være i nærheten av en stikkontakt så det kan trekke strøm. Det samme gjelder for siren, som krever også en stikkontakt. Begge disse uttak bør ikke kontrolleres av en lysbryter, som deaktiverer lysbryter, kan det føre til at en tilfeldig alarm avslutning. Sirenen bør være sentralt så det høres i hele huset når den aktiverer.

Programmet panelet

Panelet må nøyaktig oppdage hver sensor i huset så den slukker når bør og ikke utløser falske alarmer. Prosessen med programmering et panel varierer sterkt, avhengig av din personlige alarmsystem, men mange paneler tillate deg å dele hjemmet i soner, så det kan fortelle deg den nøyaktige plasseringen av en alarm aktivisering når alarmen går. Du må også bestemme hva du ønsker uskadeliggjøre koden skal være. Hvis du kjøper ekstra sensor eller enheter, må de være kompatible med panelet for at systemet skal være av noen bruk. Hvis det er et kompatibilitetsproblem, kan systemet opptre på en uforutsigbar måte.

Teste systemet regelmessig

Systemet skal testes så snart du har installert for å kontrollere alt fungerer, men det bør kontrolleres én gang i måneden slik at sensorene ikke er feil. Feil i et alarmsystem bør ikke oppdages når det er et hjem inntrenger eller medisinsk krise. Utføre en manuell inspeksjon av hver enhet å sikre hver er riktig plassert og at det blir lated makt. Enheter som er batteridrevet bør ha batteriene regelmessig sjekket for å hindre at et strømbrudd å kompromittere systemet.