Hjem rettsmidler for vann flekk flytting

March 2

Disse ekkel ser vannflekker er faktisk laget av mineraler som kalsium, kalkstein og magnesium i vårt springvann. Den gode nyheten er at de ikke skade deg. Men dårlige nyheter restene, og det er hva som vanligvis omtales som hard flekker. Hva overflater våre mineral-beriket vann touch bli gårder for flekker, inkludert inventar og utstyr.

Skitne sannheten

Den vanligste stedet for hardt vann flekker utvikle raskt er på badet, der vi kjører mye vann. De begynner ofte elendig livet som en tynn, pulveraktig ser film på plast, glass og porselen overflater. Denne rester resultat av reaksjonen såpe og mineraler i vannet. Hvis det er også mange jern i vann, kan det hende noen Slim som synes å være farget rødt. Kobber og messing utvikle ofte blå eller grønn rester fra surt deler i noen vann fra springen.

Siden vann ikke er begrenset til bad, kan du forvente andre hardt vann katastrofer i kjøkken og vaskeri. Apparater som oppvaskmaskin og vaskemaskin for klær kan utvikle hard flekker på noen av deres overflater som kommer i kontakt med hardt vann. Disse lett flekk flytting rettsmidler er trygt for alle rammet inventar og utstyr.

Vann flekk flytting

Hva mange mennesker bare ikke vet er at enkle såpe og vann er ikke til å fjerne vannflekker fra mineral rester. Faktisk såpe egentlig bare tjener til å gjøre flekker vanskeligere å fjerne, fordi den kombinerer med de mineraler opprette sta skala.

Heldigvis kan du kjempe tilbake med enkel husholdning kjemi og gjøre det på billig. Du sannsynligvis har allerede alt du trenger for vann flekk flytting arsenal. Arm deg selv med myk scrubbies, en gammel tannbørste, tomme plast spray flasker, sitronsaft, hvit eddik, salt, natron, sjampo og bilvoks.

Spritz vannflekker sjenerøst med hvit eddik, som inneholder eddiksyre. Dette begynner å myke opp og løsne det hardt vannet og såpe avskum buildup. La det stå i fem minutter og sjekk å sikre at det ikke har tørket. Hvis det er, spritz igjen. Gjenta etter fem minutter mer, hvis må være totalt 15 minutter soaking i eddik. Nå vet stedene med en ikke-slipende scrubby og bruk en gammel tannbørste til å skrubbe hardt-å nå steder. Skyll grundig med veldig varmt vann, og tørk umiddelbart med myke håndklær.

Hvis noen flekker forblir, grip sitronsaft og gjenta prosessen.

Dersom selv sitronsaft ikke fullføre jobben, er det tid å spille hardball. Kombinere like deler salt og bakervarer brus og legge noen dråper vann for å lage en tykk pasta. Bakepulver vil arbeide for å lette hardt vann flekker, mens saltet fungerer som en harmløs, mild slipende. Smøre lim sjenerøst på vann flekkene og la den satt i ca 20 minutter. Angripe kraftig med den scrubby, skyll og tørk.

For enkel såpe avskum, alt du trenger å gjøre er fordelt det et lys belegg sjampo og takle med scrubby og tannbørste. Sjampo er flotte for å bryte ned oljer som kombinerer med såpe å lage den ekle avskum.

En Ounce av forhindrer

Siden glassfiber og plast synes å lide mest vann flekk flekker, fornuftig det bare å gå bare litt videre med noen forebyggende medisin. Gode gamle bilvoks er en naturlig for dette. Alt du trenger å gjøre er Påfør et lag med din favoritt voks instruerte emballasje til din nylig rengjort og tørket inventar og buff det av pr. instruksjonene. Denne enkel løsning grenser til det mirakuløse for repelling en betydelig mengde vannflekker.

En rask daglig vedlikehold touch-up vil gå en lang vei mot å holde flekkene ekkel vann i sjakk. Blande like deler destillert vann og hvit eddik i en sprayflaske. Bruk destillert vann hvis mulig, fordi det inneholder ingen av mineraler tilstede i vann fra springen som forårsaker dine woes til å begynne med. Spritz rengjøringsmiddel på problemet overflater, skyll med varmt vann og tørke for å avverge småblødninger.