Hjem rettsmidler for tette toalettbesøk synker

August 15

En rekke grunner forklare hvorfor en toalettbesøk sink kan bli tett; Dessverre er nesten alle av dem åpenbart uønsket. Du kan bruke noen hjemme rettsmidler å forsøke å rense vasken, alle kan foretas med grunnleggende husholdning ingredienser.

Varmt vann

Merkelig som det kan høres, er en av de enkleste metodene for å fjerne en tett vask å helle vann. Vannet bør bli ekstremt varm, men, som varmen vil hjelpe løsne alle sediment eller blokkeringer som har festet til røret veggene. Kok en gryte med vann på ovnen din og umiddelbart å helle den ned din tette avløp. Dette MIDlet fungerer ikke i alle tilfeller, men bør forsøkes uansett på grunn av sin enkelhet om ikke annet.

Baking Soda og eddik

En annen prøvde og true metode for clearing en blokkert avløp er til tomt 1/2 kopp natron i vasken, og følger den opp med 1/2 kopp hvit eddik. Cover avløpet med noe solid, og gi den et par minutter. Baking soda og eddik vil reagere med hverandre i tungt og voldelige skum som vil hjelpe løsne alle skitt og sedimenter i nærheten. Fjerne dekket etter et par minutter har gått og hell varmt vann å vaske blandingen- og forhåpentligvis blokkeringen - bort.

Rengjør fellen

Denne metoden bruker ikke obskure baking ingredienser eller væsker. Under hver toalettbesøk er vasken en S-formet rør installasjon kalt "felle," som er utformet for å deles raskt i tilfelle noe fast og vind opp blokkerer avløp flyten. Ta fra hverandre fellen - med en skiftenøkkel, om nødvendig, og gi den en god rengjøring hvis det er noen synlig blokkeringen. Reassemble den og se hvis som ryddet opp problemet.

Varmt saltvann

En siste enkel middel som kan være effektive er tillegg av salt til kokende vann. Legge til ca 1/4 kopp salt i kokende vann og helle den ned i avløpet. Salt fungerer som et mildt etsende element i kombinasjon med varmt vann og kan stripe bort noen av de mindre solid sedimentene i en drainpipe.