Hjem rettsmidler for tette drenerer

April 25

En tette avløp er en av de mest vanlige forstyrrelser for huseiere. Det kan også være en av costliest reparasjonen hvis en profesjonell rørlegger må kalles. Heldigvis er de fleste tresko lett avhjulpet av enkle løsninger som finnes rundt huset eller for et par dollar i de fleste oppussing butikker.

Varmt saltvann

En gang per uke, hell varmt saltet vann ned avløp. Dette holder dem gratis fettete tresko og også vasker bort lukt som akkumuleres.

Auger

Også kjent som en avløp slange, en skrue er en lang ledning som presset gjennom et avløp å oppsøke tresko og bryte den opp. Det er vanligvis rundt 20-fot lang og har en 3/8-tommers diameter. Faktisk, er kvernen verktøyet til valg for de fleste profesjonelle rørleggere.

Stempelet

Samme prinsipp som fungerer for toaletter fungerer også for tette drenerer. Kast avløpet i et minutt eller to og tresko skal løsne. Hvis tresko ikke fortrenge, kan en annen løsning være i orden.

Baking Soda og eddik

Bruk 1/2 kopp natron og 1/2 kopp hvit eddik. Hell natron og eddik i avløpet. Løsningen vil boble og skum når avløpet. La den stå over natten. Neste dag, Hell kokende vann å spyle tresko bort.

Kommersielle renne renere

De fleste oppussing butikker selger renne renere væske eller pulver. Disse fungerer i så lite som en time eller opptil 24 timer å oppløse tresko. De er også enkel å bruke.

Forebygging

Det er flere forholdsregler som kan tas stoppe tresko dannes i første omgang. På kjøkkenet, bokser bør brukes av matlaging fett. Øse matlaging fett eller kaffe begrunnelse direkte ned i avløpet.På badet er hår den største synderen i avløpet tresko. Pass på å rense ut noen hår fanget på avløp pluggene å hindre buildup.