Hjem rettsmidler for svømmebasseng

January 26

Hjem rettsmidler for svømmebasseng

Som ikke er riktig bekymre for kan føre til alvorlige problemer, både når det gjelder vannkvalitet, samlet bassenget renslighet og sanitær. Opprettholde bassenger, men er en tidkrevende og kostbar oppgave som krever ulike kjemikalier og utstyr. Heldigvis, hvis du ikke har tid til å besøke basseng forsyning butikken, eller hvis du ikke har lyst til å bruke pengene, flere hjem rettsmidler for svømmebassenger kan hjelpe.

Natron Increaser

Alkalitet increaser, eller alkalitet pluss eller opp, er en vanlig kjemisk bassenget eiere bruker til å øke vannets samlede innhold alkaliske materiale når det er lite. De fleste alkalitet increaser produkter består av en viktigste virkestoffet: sammensatte natriumbikarbonat. Du sikkert vet denne forbindelsen ved sitt navn, natron, som er en favoritt kulinariske pulver bakere bruker til å lage deigen stiger. Pool manuell notater, noen pool-rengjøring eksperter vurdere mat-grade bakervarer brus et verdig alternativ til kommersielle alkalitet increasers; tross alt, er det kjemisk identisk. Men produsenter av natron ikke annonsere eller anbefale det for bassenget bruk og ingen instruksjoner om hvordan å bruke det trygt.

Husholdningenes sjokk

Sjokk er en kraftig, høyt-klorerte kjemisk bassenget eiere bruker å utslette bakterier, alger og andre uønskede mikroskopiske organismer som akkumuleres i bassenget. Mens mange bruker sjokk som et middel til å drive ren sine bassenger i begynnelsen av sesongen, er det også en effektiv agent for desanitizing bassenger etter en bestemt episoden, som døde ekorn faller i eller en ungdom å ha en i-pool "ulykken". Den vanligste typen støt bruker som lære om bassenger nevner, kalsium hypokloritt som den aktive ingrediensen, som er det samme virkestoffet i husholdningenes blekemiddel. Ifølge bassenget løsninger, kan du bruke husholdning blekemiddel som sjokk i en knipe når din tilførsel er tom. Som en referanse, vet at 1 gallon av blekemiddel har vanligvis ca 2/3 pund kommersielle sjokk produktet sjokkerende kraft.

Fliser rengjøring

Mange bassenger funksjonen fliser langs deres interiør perimeters, og de kan legge til stil og farge til bassengets design, fliser er også vanskelig å rengjøre. Ifølge visjon vannpytt Service, et godt hjem middel er å bruke en pimpstein, som du kan holde i dusjen, som en exfoliate å skrubbe gjenstridige flekker av flis og grout. Et rengjøringsmiddel, kan du bruke en standard bad flis såpe. Også hvis du har litt muriatic acid hendig, som er den aktive ingrediensen i noen pH decreaser produkter, kan legge inn gjøre ditt rengjøringsmiddel mer potent.