Hjem rettsmidler for skinn flekker fjerning

December 27

Hjem rettsmidler for skinn flekker fjerning

Lær kan være dyrt å rengjøre profesjonelt. Heldigvis er det noen pålitelig hjem rettsmidler som kan arbeide samt profesjonelle metoder. Det finnes ulike prosesser for rengjøring uferdige skinn og ferdig skinn. I en prosess, uferdige skinn bør aldri bli våt og ferdige skinn skal aldri helt gjennomvåt. Varene må du fjerne skinn flekker hjemme kan kjøpes på enhver matbutikk.

Våt såpeskum metode

Ferdige skinn er vanligvis lettere å feilfri det uferdige skinn. Du kan faktisk bruke mild såpe for å rengjøre de fleste flekker av skinn. Bland en kopp vann med flere dråper flytende oppvaskmiddel vaskemiddel. Dyppe en klut i blandingen og gni den over flekken til flekken er borte. Skyll området med en svamp dynket i klart vann og tørke for å unngå vannmerker fra forming. Pass på at du ikke gjennombløt huden når som helst å unngå fordreining skinn.

Fjerne Salt flekker

Om vinteren kan du se stygge salt flekker på ferdige skinnsko. For å rense dem, blande like deler vann og hvit eddik. Fukt en klut med blandingen og gni den over salt flekker. Skyll området med en klut lett fuktet i vann. Tørke det helt med papir håndkle eller en ren klut å hindre vannmerker.

Fjerne Ink flekker

Blekkflekker kan fjernes fra ferdige skinn med rubbing alkohol. Dempe et hjørne av en ren klut med rubbing alkohol og pletten det over flekken til blekket er fjernet. Ikke gni flekken som det kunne føre blekket til å spre. Skyll området med en klut fuktet i klart vann.

Tørr såpeskum metode

Du kan bruke tørr såpeskum for å rengjøre de fleste flekker av semsket - som er uferdig skinn. Bland en kopp vann med flere dråper flytende oppvaskmiddel vaskemiddel. Bland det kraftig inntil såpeskum form. DIP en svamp i såpeskum uten får den våt. Fungere såpeskum inn i semsket skinn før flekken er fjernet. Du må på nytt såpeskum legge flekken.

Viskelær

Denne metoden bør brukes hvis andre metoder for rengjøring semsket ikke har fjernet flekken. Bruke en blyantviskelær eller en hvit kunst tyggis viskelær for å fjerne det øverste laget av den semsket skinn. Vær forsiktig når du gni viskelæret i semsket å ikke lage et hull i den eller bruke den ned for mye.

Sandpapir

Denne hjem middel bør bare brukes hvis alle andre metoder for rengjøring semsket har mislyktes. Gni flekken med veldig fine korns slipepapir eller fingernegl fil før flekken er ikke lenger synlig. Forsiktighet som ikke gni for kraftig, som du kan lage et hull i den semsket skinn.