Hjem rettsmidler for rengjøring rustfritt stål

January 15

Hjem rettsmidler for rengjøring rustfritt stål

De siste årene har rustfritt stål blitt et utbredt produkt i hjem på grunn av sin holdbarhet og rengjør utseende. Du kan finne rustfritt stål hvitevarer, benkeplater, bestikk, kokekar, serverer retter, kjøkken gadgets, lysarmaturer og kraner. Rustfritt stål rengjøringsprodukter spesialitet elementer og er dyrt, men det er mange hjem rettsmidler for rengjøring rustfritt stål.

Olivenolje

Etter eksponering for skitten luft, støv og oljer fra fingeravtrykk, kan rustfritt stål begynne å se kjedelig og stripete. For å lyse opp din rustfritt stål og kvitte seg med striper, dab litt olivenolje på en tykk bomullsdott eller ren bomullsklut og gni i rustfritt stål til det skinner.

Club Soda

Rustfritt stål Kjøkkenartikler utvikler varme flekker over tid. Tørke din rustfritt stål kokekar med club soda blir kvitt varme flekker. Bare dab en klut med club soda og tørk over kokekar. Det er ikke nødvendig å rense med vann når du er ferdig.

Eddik

En av grunnene til rustfritt stål er så populær er fordi det er lite vedlikehold. For eksempel, kan rustfritt stål bestikk og kokekar settes i oppvaskmaskinen. Noen ganger, skjønt, vil rustfritt stål elementer komme ut av oppvaskmaskinen ser flekkete på grunn av flekker. For å fjerne flekker, tørke av rustfritt stål varene med eddik.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol kan brukes til å rense selvklebende etiketter av rustfritt stål elementer. Første, tillate rustfritt elementet til suge i vann i noen minutter til å løsne etiketten. Deretter bruke litt rensevæske med et papirhåndkle og deretter gni etiketten av. Unngå å bruke noe vanskelig å skrape av etiketten fordi det kan ripe overflaten av rustfritt stål.

Ammoniakk

Fet rustfritt stål counter topper eller kokekar kan rengjøres med en løsning av ammoniakk og varmt vann. Legg til 1/4 kopp av ammoniakk 1 gallon varmt vann. Denne løsningen gjelder fettete overflaten med en vask og skrubbe til fett er borte.

Kremen av Tartar og hydrogenperoksid

Du kan gjøre et lim av 3 deler kremen av tartar 1 del hydrogenperoksid. Lim fungerer veldig bra for rengjøring rustfritt stål synker. Dyppe en våt vaske klut i lime og skure vasken godt. Skyll vasken med klart vann og deretter buff den med en ren klut før det er tørt og skinnende. For ekstra glans, gni vasken med olivenolje.