Hjem rettsmidler for rengjøring Rust av dusj veggen

March 8

Hjem rettsmidler for rengjøring Rust av dusj veggen

Over tid, kan rust bygge opp på dusj vegger skyldes hardt vann eller ufiltrert godt vann. Det er produkter på markedet utviklet for å fjerne rustflekker men de aller fleste av disse produktene inneholder sterke kjemikalier som kan være skadelig for barn og personer med pusteproblemer, som astma. Bruke et hjem middel for å kvitte seg med rustflekker er tryggere, mer kostnadseffektiv og like effektive i å fjerne flekker.

Natron, blekemiddel og eddik

Natron, med sin milde slipende kvaliteter, bleach, med det er whitening makt og eddik, med det er tøft rengjøring evner, gir en kraftfull kombinasjon å kvitte seg med rustflekker på dusj veggen. I en liten blanding bolle, kombinere 1/4 kopp natron, 2 ss. med blekemiddel og 4 ss. eddik og bland godt. Bruk lim inn-lignende stoff med en fuktig svamp eller hansker hendene direkte på det berørte området og la den sitte i 30 til 45 minutter. Tørk området med en svamp og varmt vann. Skyll grundig.

Sitron og boraks

Boraks og sitron er både kraftige, naturlige rengjøringsmidler. Boraks har salt egenskaper og er en naturlig eksfolierende agent og sitron har en naturlig evne til å rense og produsere en skinne (og lukter fantastisk også!). For å fjerne rust fra din dusj mur, bare dyppe en sitron halvparten i en liten bolle av boraks og direkte gjelder rust flekken. Skrubbe flekken og skyll grundig. Merk: Denne blandingen er trygt for alle flater unntatt marmor eller granitt.

Natron, vann og en pimpstein

Natron har naturlige rengjøringsmidler med en mild selvheftende, noe som gjør det til et godt valg å fjerne rustflekker. Også koster det pennies, i motsetning til dollar du ville bruke på kommersielle produkter som fungerer nesten på samme måte. For å bruk denne rengjøring kombinasjonen, bare lage en lime med 1/4 kopp natron og 2 ss. vann. En pimpstein, bruk lim direkte på flekken. Arbeide Lim over flekken og skyll grundig.

Boraks og vann

Grunn av sin naturlige bleking og rengjøring egenskaper, samt dens naturlig slipende tekstur, kan boraks fjerne rustflekker på egen hånd. Lage en lime med 1/2 kopp boraks og 3 ss. varmt vann. Med en fuktig svamp eller klut, arbeid lim blandingen direkte på stained området. La blandingen til å sitte på flekken for opptil 2 timer. Skyll lim blandingen grundig og la dusj veggen til luft tørr.