Hjem rettsmidler for rengjøring murstein

March 8

Hjem rettsmidler for rengjøring murstein

Murstein brukes ofte til linje fortau eller bygge strukturer på grunn av sin skjønnhet og holdbarhet. Imidlertid kan murstein bli skitten, som reduserer deres påfallende opptreden. Heldigvis er det noen enkle hjem rettsmidler for rengjøring murstein.

Trisodium fosfat, som kan lett kjøpes på de fleste jernvareforretninger, kan kombineres med varmt vann å gjøre en enkel murstein renere. Bland ca 8 unser trisodium fosfat til en gallon varmt vann. Trisodium fosfat er en ekstremt sterke kjemiske, så du må ta forholdsregler når du bruker den. For eksempel Kontroller at rommet at du er rengjøring murstein i (og blande den trisodium fosfat) er svært godt ventilert. Deretter bruker hansker på hendene, dyppe en fille eller en mopp i denne blandingen, og tørke ned din murstein. Bruk rent vann for å vaske bort kjemiske.

Oppvaskvann såpe

Bruke oppvaskvann såpe og litt salt er en flott måte å rense murstein. Kombinere disse to ingrediensene, sørge for at det er like deler av hver. Deretter legge til litt vann blandingen. Kontroller at kombinasjonen er en løsning av kremaktig konsistens. Gni denne blandingen på din murstein og la din murstein sitte med løsningen i minst ti minutter eller lenger avhengig av hvor alvorlig flekker er det du prøver å rengjøre. Med en pensel stiv bust, skrubbe denne blandingen av, sammen med sot og skitt igjen på murstein. Så, ta en fille dynket i varmt vann og vask av murstein.

Bleach

Blekemiddel kan også gjøre triks når det gjelder rengjøring murstein. Kombiner blekemiddel og vann i en bøtte med like deler av hver. Deretter legge til denne blandingen i en sprayflaske. Vær forsiktig med å få blekemiddel i øynene og sikre å vask hendene etter håndtering blekemiddel. Bruk hansker, spray denne blandingen flekker du prøver å fjerne. La det sitte i et minutt eller to, men ikke la blandingen tørr. Skyll flekken med vann.