Hjem rettsmidler for rengjøring kobber

October 22

Kobber vannkoker og kjøkkenutstyr skinne med en varm patina som har gjort dem et populært valg for hjem innredning. Men kobber som ikke er forseglet med et beskyttende lakk vil anløpe når eksponert for luft. Rengjøring kobber med en mild syre fjerner laget av oksidering og la kobber skinnende igjen. Etter rengjøring din kobber, vask den i mild såpe og vann for å fjerne eventuelle gjenværende syre, deretter tørke med en myk klut.

Salt og sitron

Halvert en sitron og Skvette hver halvdel med bordsalt. Gni sitron frem og tilbake over din kobber redskap eller ornament. Syre i sitron oppløser flekket og salt fungerer som en mild selvheftende å børste anløpe vekk.

Eddik

Nyt en myk klut i eddik og gni kobber med eddik-gjennomvåt kluten. Slå og refold klut ofte å avsløre en ny overflate. Du kan også koke småting i en løsning av 50 prosent eddik og 50 prosent vann. Småkoke 5 minutter, Fjern fra vannet, og vask med såpe og vann og tørk deretter tørt.

Tomatpuré

Tomater er mildt Sure og kan brukes til å rengjøre kobberrør. Smøre overflaten av kobber med tomatpuré og la sitte et minutt eller to. Vask i såpe og vann og anløpe bør vaskes med lime.

Hydrogenperoksid

Metal oppdage verden antyder rengjøring skitne kobber mynter som penninger i et bad av hydrogenperoksid. Fordype mynter i hydrogenperoksid og se peroxide handlinger for å løsne skitt. Fjerne mynter fra bad etter flere minutter og skyll.