Hjem rettsmidler for rengjøring kjøkken sluk

November 7

I dag, søker mange naturlige måter å rense sine hjem. Dette inkluderer rengjøring kjøkkenvasken avløp. Mange produkter laget for denne oppgaven inneholder ingredienser som er farlig for miljøet, ender de opp i kloakk og vannforsyning. Heldigvis er det flere hjem rettsmidler for rengjøring kjøkken sluk som effektivt arbeid mot smuss og rusk som ofte tette synker.

Kokende vann

Ta en gryte med vann til en byll på komfyren. La vannet varme til bobler, og langsomt helle den i vasken avløpet. Gjenta minst én gang. Utføre denne oppgaven ukentlig for å holde din avløp fri for rusk.

Stempelet

Bruk en plunger på Vaskens avløp for å rense den. Hvis en blokkering fører vannet til å stå i vasken, bruk en plunger som i toalettet. Skyll ut avløpet etter bruker stempelet for å skylle ut noe løsnet opp av handlingen.

Bakervarer brus og sitronsaft

Bruk en kombinasjon av bakervarer brus og juice fra en sitron for å rengjøre din kjøkken sluk. Hell en kopp natron i avløpet, etterfulgt av 1 kopp sitronsaft. Ferskpresset juice fungerer best, men kjøper i butikken juice er effektivt også. Surheten i sitron aktiverer bakepulver, forårsaker det å rense smuss og rusk fast i avløpet. Følge opp ved varmt vann i vasken å skylle ut rotet.

Baking Soda og eddik

Når de brukes sammen, kan natron og eddik være den mektigste renne renere. Helle 1/2 kopp natron i avløpet. Deretter hell 1/2 kopp hvit eddik i avløpet. Denne blandingen er sterk nok for skjære gjennom fett og eliminere hår og annet rusk som vanligvis er fanget i en vask avløp. For ekstra fordeler, hell en gryte med kokende vann inn i avløpet ca 15 minutter etter natron og eddik for å rense ut løsnet partikler.

Ikke bruk noen butikk-kjøpte avløp rengjøringsmidler etter benytter denne kombinasjonen, som en potensielt farlig kjemisk reaksjon kan oppstå.

Salt

Salt er en annen effektiv hjelp for rengjøring en kjøkkenvask avløp. Legge til 2 ss. salt i en kokende kjele med vann før helle den ned i avløpet. Saltet hjelper oppløse oppbygging som er clogging avløpet. Tømme ut i avløpet med en annen pott bare kokende vann ca 20 minutter senere for å sikre at det er rent.