Hjem rettsmidler for rengjøring hvite sko

June 5

Hjem rettsmidler for rengjøring hvite sko

Hvite sko ser ren og klar og egner seg til et bredt utvalg av våren og sommeren moter. Om de er laget av Lær eller lerret, hjelp ethvert antrekk ser polert og stilig. Ulempen med hvite sko er at smuss og skitt viser opp på dem raskt. Det er noen hjemme rettsmidler for rengjøring din hvite sko som er verdt å prøve før du kaster inn håndkleet. Du sannsynligvis har de nødvendige elementene i ditt hjem eller kan kjøpe dem på din lokale matbutikk.

Sitron

Klem noen frisk sitron eller litt sitronsaft til ca 4 ounces av kaldt vann. Riste eller rør for å blande det sammen. Dypp en ny svamp i væsken og vri den ut. Forsiktig skrubbe den flekken, legge mer av sitronvann etter behov.

Hvis skoene er laget av kanvas eller en annen type stoff, sette dem utenfor i direkte sollys og la dem der i flere timer. Kombinasjonen av sitron og solen kan bleke flekken hvis skrubbe prosessen ikke fjerne den. Ikke sett skinnsko utenfor.

Bleach

Bland en del bleke fire deler vann. Bruk en liten skrubbe børste dyppet i væsken for å skrubbe flekken. Skyll scrub pensel med rent vann og fortsette å skrubbe flekken til den er borte. Pass på at du ikke får blekemiddel blandingen på klær eller stoff.

Hvis skoene er laget av Lær, husk å tørke dem helt og behandle dem med en sko olje eller lime. Blekemiddel kan forårsake Lær å tørke og sprekk hvis den ikke fjernes helt.

Hvis skoene er laget av kanvas eller stoff, kan du prøve å sette dem i solen etter blekemiddel behandling.

Natron og mer

Lage en lime med natron og vann og spre den på flekken på hvite sko. Når lim tørker, skrubbe over det med tørre kratt pensel. Dette vil fjerne resten av lim. Hvis flekken har løftet eller minst minsket, følge opp med litt varmt vann. Tørk skinnsko godt. Du kan blot canvas sko tørr, gjenta natron prosessen før flekken er borte.

For lerret ta sko en gammel tannbørste og en liten skvett av whitening tannkrem. Skrubbe flekken med tannbørsten og skyll skoen grundig. Bruker Tannkrem for skinnsko også, men bruke en myk klut eller papirhåndkle i stedet for en tannbørste.