Hjem rettsmidler for rengjøring Hard flekker

October 13

Hjem rettsmidler for rengjøring Hard flekker

Hardt vann inneholder ulike mineralsalter som magnesium og kalsium ioner. Mens det er trygt for drikkevann og husholdning rengjøring, kan det forårsake mineral buildup, spesielt kalkstein buildup, etter langvarig bruk. Rengjør og hindre hardt vann buildup og flekker for å beskytte husholdningsartikler og overflater flekker og tarnishing; Dette vil også beskytte avløp. Det er flere hjem rettsmidler som du kan bruke til å rense hard flekker.

Sitronsaft

Sitronsaft er spesielt nyttig på hard flekker som nylig er dannet, heller enn flekker som er godt satt i et element. Hell 1/4 kopp sitronsaft i en sprayflaske. Lett spray berørte områder som Dusjdører, kraner, avløp og kar med sitronsaft. Du trenger ikke å spray for tungt så lenge varen eller overflaten er belagt med en tåke av sitronsaft. La sitron juice sitte på overflaten i fem minutter og deretter tørke det bort med en ren, myk klut. Hvis hardt vann flekken, må du gjenta prosessen.

Vann og eddik

En vann og eddik løsning er et godt alternativ når du rense hard flekker fra rørene. Kombiner 1 kopp vann og 1 kopp med eddik. Sakte hell løsningen i avløpet vask, dusj eller badekar. Du trenger ikke å tømme det bort til neste gang du bruker den bestemt trykk. Du kan også bruke denne løsningen til ren hardhet flekker i toalettet boller. Bare hell løsningen i toalettet og skrubbe flekker med toalett scrub pensel. La løsning sitte i bollen i fem minutter, deretter skylle toalettet.

Babyolje

Babyolje kan bli kvitt hard-flekker på nesten alle overflater, men du må bruke den flere ganger før hardt vann flekker er fjernet. Bruke en noen dråper babyolje på en ren klut. Skrubbe flekken med babyolje og la den hvile i fem til ti minutter. Tørk overflaten med en ren, våt klut eller svamp. Gjenta prosessen hvis nødvendig.