Hjem rettsmidler for rengjøring Glass

March 1

Det er hjem rettsmidler for alt under solen, men det er noen bevist rettsmidler for rengjøring glass som fungerer svært godt. I denne artikkelen vil du se alt du trenger å vite for å la din glassflater glitrende uten å kjøpe et produkt for å få jobben gjort.

Ammoniakk

Ammoniakk er en vanlig ingrediens i kommersiell glass rengjøringsmidler er også vanligvis produktet effektiv. Bruke rett ammoniakk eller en utvannet ammoniakk i vann på glassflater renser effektivt det til tilfredshet. Den eneste ulempen er lukt. Det kan være kvalmende, så pass på å bruke den på godt ventilerte steder og prøver ikke å inhalere røyk. Det er også ikke anbefalt å rengjøre bilen windows som ammoniakk kan skade vinyl og muligens fjerne alle missfarging, ifølge Superiorcarcare.com.

Hvit destillert eddik

Til tross for en sterk lukt gjør hvit destillert eddik et stort glass renere som etterlater ingen striper. Fortynne eddik med vann. Dette vil redusere sterke lukten (den vil forsvinne i et par minutter uansett) og vil gjøre løsningen mindre hard. Noen kilder, for eksempel Doityourself.com, anbefaler kvart kopp med eddik til to quarts varmt vann.

Avisen

Avisen er ikke et rengjøringsmiddel, kan det hjelpe deg å gjøre glasset ser sitt beste. Den typiske bruken av papir håndkle å feilfri glass kanneavreise lo bak, mens erstatte papirhåndklær med biter av avisen ikke vil. Du kan avslutte med litt avispapir på hendene, men trygg windows ser fantastisk.

Scummy Glass

Det høres ikke ut som en god idé å legge mer fet ting på fet ting å rydde opp. Men når såpe avskum har gjort et rot av glass Dusjdører, kan du prøve den. Søke en liberal beløpet av babyolje til scummy glasset med en klut. Når den går kommer det bare til å se ut som en stor rot, men så gå tilbake til tidligere forslaget av varmt vann og hvit eddik og stryke alle. Det vil fjerne avskum og la glass Dusjdører ren og klar.