Hjem rettsmidler for rengjøring forgylt sølv

June 6

Hjem rettsmidler for rengjøring forgylt sølv

Forgylt sølv refererer til et tynt belegg av sølv som gullsmeder sikring på billigere materialer. De oppnå dette gjennom en prosess kjent som electroplating, der de negativt lade base materiale og suge den i en løsning av positivt ladet sølv molekyler. Mens du kan rengjøre forgylt sølv smykker og andre objekter som bruker en butikk-kjøpte løsning, er det også noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe.

Tannkrem

Bruke standard hvit tannkrem kan være et godt middel for polering sølv. Ifølge nettstedet tips og ting, bør du bruke et belegg av tannkrem over overflater av sølvbelagt stykket. For best resultat, kjøres det i litt varmt vann, og fungerer lim med fingrene til den danner et skum. Imidlertid ikke holde tannkrem på sølv for lenge, fordi det er en mild selvheftende og potensielt kan skade plating.

Natron lim

Ifølge nettstedet Care2, mens tannkrem kan være et godt valg for rengjøring småting, kan du bruke en bakervarer brus-baserte pasta for større. Gjøre lim ved å blande sammen litt vann og natron. Deretter sett noen av lim på en fuktig svamp og skrubbe din sølv. Skyll objektet med varmt vann, og polsk det tørr med en ren, myk stoff. Har din sølv spesielt alvorlige deler av flekket eller en gråaktig-gråsort film, la natron lim på omtrent en time før skylling det av.

Sitronsaft

Sitronsaft, som er høy i sitronsyre, er et annet hjem middel for rengjøring forgylt sølv. Hell eller presse noen av juice på deres sølv og deretter polsk den med en ren, myk stykke stoff. Vanskelig å nå deler av sølvbelagt brikkene, bruk en bomullsdott for å utføre den polering. Hint og ting, når du er ferdig polering brikkene med saft, lagre dem i lufttette, plast beholdere for å unngå tarnishing.

Aluminium

For denne Kjerringråd må en aluminiumsplate pai (eller en plate dekket med et ark med aluminiumsfolie), 1 ss. natron, 1 ss. salt, litt varmt vann og en skje. Begynn med å legge natron og salt til platen, og deretter helle i varmt vann. Rør løsningen til både stoffer, og deretter sted i sølv elementer til flekket på dem forsvinner. Dette kan ta flere sekunder eller noen minutter. Ifølge nettstedet hjem smykker Business suksess Tips, dette MIDlet fungerer ved stripping anløpe, som er faktisk en oksidert sølv sammensatt kjent som sølv sulfide, av sølv og plating det på aluminium.