Hjem rettsmidler for rengjøring Dusjdører

September 19

Dusjdører kan være mer effektiv enn gardinene i hindrer vann i å søle på badet gulvet. Dessverre er skjemmende flekker fra vannflekker og såpe avskum vanskelig å fjerne fra dørene. Selv om kommersiell rensemidler er vanligvis effektiv mot flekker, kan de sterke kjemikaliene utgjøre helserisiko, spesielt hvis lagret i områder der barn kan få tilgang. Hjem rettsmidler for rengjøring Dusjdører er like effektive, men de er tryggere og billigere, også.

Klesvask rekvisita

Du kan enkelt fjerne såpe avskum med tøymykner. Kombiner 1 kopp skyllemiddel med en quart varmt vann. Tørk blandingen på døren, og skyll den av. Såpe avskum skal skyve bort lett.

Alternativt, tørke en tørketrommel ark langs dusjen døren. Såpe avskum vil bli tiltrukket til ark, og du kan stryke det umiddelbart.

Eddik

Eddik kan brukes på forskjellige overflater, inkludert Dusjdører. Helle ufortynnet destillert eddik i en sprayflaske. Mette flekker med eddik og la det til å fungere i tre minutter før skrubbing. Dusjdører er svært utsatt for riper, bruke en nonscratch pad for å skure døren.

Lukten av eddik er utrolig sterk. Hvis flekker er motstandsdyktig, må du gjenta denne prosessen flere ganger. Før døren med eddik, beskytte hendene med gummihansker. Overdreven eksponering for surt eddik kan forverre huden.

Hydrogenperoksid kan hjelpe eddik i fjerner flekker og desinfisering døren. Fyll en sprayflaske med peroxide og spray det på døren før skrubbing.

Natron

Natron er en rimelig måte å rengjøre en dusj dør og fjerne lukt badet. Dempe dusjen døren, deretter bruke natron med en vask. Som du tørke klut over døren, vil det danne en lime. Skyll døren med hvit destillert eddik eller vann.

Sitronsaft og Salt

Fordi mange dusj dør rammer er laget av metall, kan rustflekker danne. Kombiner 1 ss. sitron juice med 2 ss. bordsalt å danne en lime. Bruke blandingen rustflekker med en tannbørste. La blandingen sitte i noen minutter. Skyll den av med vann.

Sitron eller olje

For å forhindre såpe rester og mineraler fra vann settling på dusjen døren, spray sitron eller appelsin olje på døren, så buff det av med en vaskeklut. Vannavstøtende olje vil fylle lille rillene på døren og hindre flekker. Påfør olje jevnlig, men ikke oftere enn hver to uker.