Hjem rettsmidler for rengjøring dør hengsler

March 30

Hjem rettsmidler for rengjøring dør hengsler

Dørhengslene er deler av døren som ofte går åpne for når det gjelder rengjøring. Hengslene gjør, men krever rengjøring tid fordi de kan samle støv og rester like lett som helst i hjemmet. Ved rengjøring hengslene hver månedene, og smøring dem ved behov, kan du enkelt holde dør hengsler ute og arbeider sitt beste.

Støvtørking hengslene

Ofte støvtørking er alt som er nødvendig for å holde hengslene ser rent. Gni over hengslene med en fjærkost, eller bruke slangen feste en støvsuger for å samle støv. Rengjør øverst, nederst og press av døren hvor hengslene kobler til døren.

Rengjøring hengslene

Du kan raskt rense hengslene vaskemiddel som renser trygg. De fleste hengsler er laget av metall, og en mild oppvaskmiddel vil gjør jobben perfekt. Hell en kopp vann i en bolle eller glass, blandet med en skvett flytende oppvaskmiddel. Dyppe en rengjøring fille eller gammel tannbørste i såpevann og skrubbe over hengslene. Dette vil fjerne alle rester eller film som har samlet på hengslene.

Etter rengjøring, tørk med en fuktig klut for å fjerne gjenværende rester eller såpevann; Tørk med et rent håndkle. Tørke vil etterpå samle fuktighet som ellers kan føre til rust hengsler.

Smøre hengslene

Hvis døren tåler trykket når åpning og lukking, må smøring på hengslene. Bruke en spray-on smøring med en liten, strawlike dyse. Spray hengslene med en lys tåke av smøremiddel, og flytt deretter døren og tilbake. Gjenta dette til døren stopper knirkende, smøring alle hengsler.