Hjem rettsmidler for mygg

August 29

Kjellere er små flygende insekter som biter. De er tiltrukket av rotting mat, frukt hovedsakelig. De kan også være svært vanskelig å bli kvitt, gjør dem et irritasjonsmoment til noen i nærheten. Hjem rettsmidler må bli kvitt mygg tryggere og enklere enn å bruke sterke kjemiske tege sjøsprøyt.

Fakta

Mygg kalles vanligvis frukt fluer, på grunn av sin affinitet for rotting frukt. Mygg trenger fuktig organisk materiale å rase. De er oftest sett når rotting frukt er til stede, men kan være vanskelig å utrydde selv etter råtten frukt er borte. Mygg er enda kjent for å leve i vasken avløp.

Forebygging/løsning

Den mest vanlige løsningen for å drepe mygg er eddik. Kjellere er tiltrukket av lukten. Bruk en grunn bolle og hell nok eddik i den til å dekke bunnen. Plass et stykke klar plast brytes over toppen. POKE hull i plast brytes. Dette gjør mygg å komme inn, men de vil ikke kunne finne veien. Når bollen har samlet mange kjellere eller eddik har mistet luktesansen, erstatte den.

Forebygging/løsning

Et annet vanlig hjem middel er å sette ut en kopp sukkerholdig brus eller fruktjuice. Forberede den på samme måte som eddik. Mygg blir tiltrukket av den søte lukten og bli fanget i bollen.

Forebygging/løsning

Litt oppvaskmiddel kan også legges til eddik eller sukkerholdig drikke drepe mygg. Når mygg prøver å drikke væske, faller inn i væsken. Dette seg tar av problemet med avhende fluene. De fleste av dem vil bli fanget i væsken.

Forebygging/løsning

En utvannet blanding av rubbing alkohol og vann i en sprayflaske også er effektiv. Spray insekter når de vises.

Forebygging/løsning

Nøkkelen til å forebygge mygg er å finne ut hvor de kom fra. Fjerne råtten frukt eller grønnsaker. Vaske overflater etter fjerne råtten frukt eller grønnsaker. Hell kokende vann ned en kjøkkenvask avløp to ganger om dagen i 2 uker hvis du mistenker mygg. Potteplanter også en yngleplass for mygg. Dekk til jord med en tomme av sand.