Hjem rettsmidler for loppe behandling for tepper

October 2

Hjem rettsmidler for loppe behandling for tepper

Kommersielle loppe produkter for tepper og møbeltrekk er dyrt. Selv om prisen på en engangs behandling kan være minimal, legger kostnadene opp over tid. I tillegg til monetær ulemper inneholder kommersielle loppe produkter ofte kjemikalier som kan skade dyr og familiemedlemmer. Ved hjelp av hjem rettsmidler for loppen administrere på tepper, du vet nøyaktig hva er rundt familien din og du ikke vil bruke alle dine hardt opptjente penger på insekt kontroll.

Kiselgur

Kiselgur (DE) er et fint pulver av fossile restene av kiselalger. Kiselalger er en marine alger. Dryss kiselgur på teppet eller teppe. DE skiver gjennom fleas' exoskeletons, tillater væske lekker. Kiselgur er utrolig absorberende. Denne kombinasjonen av vise egenskaper fører loppene å tørke og dø. Bruk bare USDA sertifisert mat-grade kiselgur, som selges som Wrexham eller kosttilskudd. Da testet USDA og forbruker forsøk, ble kiselgur påvist like effektivt som kommersielle kjemiske loppe produkter. Kiselgur er så bra at det ikke vil irritere de fleste mennesker eller dyr som kan gå på den.

Boraks

Boraks fungerer på samme måte som å kiselgur. For de som ikke bruker DE som et kosttilskudd, kan boraks fungere som en levedyktig erstatning. Boraks skiver kroppen av loppen og absorberer fuktighet, forårsaker død av dehydrering. Boraks er funnet i vaskerom såpe midtgangen i mange supermarkeder. Boraks kan skape filmy eller såpevann sensasjon da gikk på, ifølge "Bug Busters."

Epsom salter

Epsom salter også arbeide med prinsippet om rive en flenge og dehydrering. I tillegg til å drepe loppene, er Epsom salt partikler lett følte da gikk på, fører til en peeling på tøff såler av føttene. Epsom salter kan finnes i apotek eller medisinsk midtgangen i de fleste butikker.

Eteriske oljer

Gni teppet med sterk essensielle oljer. Rosmarin, timian, sitrongress, cedar, lavendel, peppermynte og fedd olje alle har sterke loppe frastøtende egenskaper, i henhold til National Resources Defense Council's Green Paws Initiative. Bruke oljer og vakuum teppet regelmessig, om en gang om dagen. Fleas er slått av lukt, forårsaker seg å strø fra teppet og gjøre dem lettere å støvsuge. Noen katter kan også være skadelig for lukter slippes ut av disse oljene, og oljer selv kan være giftig ved svelging. Unngå bruk av essensielle oljer til tepper din pet har en forkjærlighet for legging på, eller hvor de kan slikke teppet hvis igjen unsupervised.

Oppvaskmiddel

Plass en grunn bolle eller skål av vann fylt med parabol såpe på teppet lus-infisert. Plass tallerkenen under en lys kilde til lys, som en leselampe. Gjør dette før sengetid hver natt. Fleas er tiltrukket av varme og lys. Når loppene prøver å hoppe for lampen, feilaktig trodde det er et menneske eller dyr, de falle i tallerkenen, ifølge forfatteren Jacquline O'Neill. Parabolen såpe strøk insekter, og de blir for tunge å unnslippe vannet, til slutt drukning. Dette gjør så mange netter etter behov, vanligvis to uker eller lenger.