Hjem rettsmidler for katten urin fjerning

October 25

Hjem rettsmidler for katten urin fjerning

Cat urin er langvarig, stinkende ulempen til katten eierskap, hvis du tilfeldigvis har en katt som dufter hjemme på denne måten. Det er flere giftfri, hjem rettsmidler som du kan bruke rett ut av skapet for å bekjempe lukten av cat urin på teppet, tregulv og selv klær.

Tidsramme

Rask handling er en viktig faktor i effektiviteten av din katten urin fjerning innsats. Jo før din sop opp rotet og bruke ditt foretrukne hjem bøte, jo mer sannsynlig er det å negere lukten. Når urin har tørket, må du gjenta behandling to eller tre ganger for å fullstendig eliminere lukt.

Typer

Nyt urinen papirhåndklær eller tørr rengjøring fille. DAB, ikke gni, på det berørte området til urinen er borte. Når området er bare fuktig, bruke natron eller destillert hvit eddik til den. Hvis du bruker natron, stenke det på et fuktig sted, vent til den tørke og deretter vakuum det opp. Hvis du bruker eddik, bland en del eddik til tre deler vann i en sprayflaske og grundig spritz området, dekket slik at det med rent håndkle eller klut til tørr. Vaskbart stoffer kan rengjøres katten urin bruker en kopp eple cider eddik i vaskemaskinen.

Fordeler

Hjem rettsmidler for katten urin fjerning er tryggere for din pet og din familie enn kommersielt produsert, potensielt giftige rengjøringsmidler. De er også betydelig billigere og mer praktisk, siden de består av billige varer du sannsynligvis allerede har i pantry. Destillert hvit eddik er også sterk en desinfiserende og lukt neutralizer som produkter tilgjengelig på markedet.

Forebygging/løsning

Du vil kanskje forhindre din pet fra urinering på enkelte områder som det re-besøk ofte. Den enkleste løsningen er å plassere en søppel boksen i område din katten har valgt. Men hvis dette bare ikke er mulig, kan du blande destillert vann og noen dråper oransje, sitrongress eller andre citrus essensielle oljer i området for å hindre katten fra å bruke den.

Advarsel

Det faktum at katten din er urinering utenfor sin søppel boksen kan indikere et helsespørsmål. Hvis du mistenker at et problem, kan du ta din kattunge til veterinæren for å undersøke kilden til problemet.