Hjem rettsmidler for flekker på klær

March 7

Klær flekker er en vanlig foreteelse, enten de kommer fra utslipp, svette eller oljer som skille ut fra kroppen hele dagen. Det finnes flere rengjøring produkter tilgjengelig som effektivt fjerner klær flekker, kan disse være kostbare elementene. I stedet kan du lage din egen hjemmelagde flekkfjerner.

Fettflekker

For å fjerne fettflekker, Vreng stykke klær og plassere flekk med forsiden ned på et papirhåndkle. Legg noen dråper flytende oppvaskmiddel på undersiden av flekken og blot med et papirhåndkle. Vaskemiddel vil arbeide for å bryte opp flekken og forhindre permanent sette i klær. Hvitvaske elementet som normalt.

Drikke flekker

Når kaffe, juice eller vin søl på klær, oppta så mye av utslippet som mulig av blotting med en tørr klut eller papirhåndkle. Ikke gni, som dette kunne spre flekken til andre områder av klær. Strø et lag med salt tabell over flekken, som vil trekke ut resterende væske og unngå en permanent flekk.

Blekkflekker

For blekkflekker fra en penn eller markør, mette området med rubbing alkohol. Nyt en bomullsdott og dab den over blekk flekken eller helle alkohol direkte i flekken og blot. Sett et håndkle eller annen barriere under flekken slik at det ikke sive gjennom til andre deler av klær. Når flekken er nesten helt fjernet, hvitvasking som vanlig.

Rustflekker

For rust flekker på klær, dryss området med en dusting av tabellen salt eller havsalt. Halvert en sitron og gni over flekken. Når flekken er helt gjennomvåt med sitronsaft og salt kombinasjon, la sitte til tørr eller sted utenfor i direkte sollys til den har tørket. Hvitvasking som vanlig og rust flekken skal forsvinne.