Hjem rettsmidler for en kaffe potten renere

June 21

Hjem rettsmidler for en kaffe potten renere

Å lage kaffe daglig hjemme er en flott måte for de fleste kaffe elskere å starte dagen, men det kan virke som et ork når din coffeepot starter ser flekker, flekket og skitne. Kaffe etterlater en fet mørk gul eller brun farget rester som mange raskt finne er ikke alltid lett å feilfri av. Bruk oppvaskmiddel for å rense coffeepot kjører risikoen for såpe-smaker kaffe, og kommersielle coffeepot rengjøringsmidler kan inneholde sterke kjemikalier som du ikke er komfortabel med. Det er flere hjem rettsmidler for rensning din coffeepot, skjønt, og de er både ikke-giftig og skitt billig å bruke.

Hvit eddik

Vanlig hvit eddik er en av de beste naturlige, ikke-giftig rengjøring ingredienser du kan bruke for rengjøring din coffeepot samt nesten alt annet rundt huset. Eddik inneholder eddiksyre, som fungerer som en naturlig desinfiserende og sterilisering løsning som dreper og hemmer mugg og bakterier vekst. Eddik også fjerner lukt, bryter opp fett og såpe avskum, og oppløser hardt vann mineral buildup.

For å rengjøre din coffeepot med eddik, ta en del eddik og tre deler vann og sette den inn i coffeepot, så hell som i coffeemaker vann reservoaret. Kjør kaffetrakteren gjennom en trakting uten noen kaffe begrunnelse i det gå eddik og vann løsningen gjennom alle deler av kaffetrakteren.

Skyll coffeepot og fylle den med vanlig vann fra springen, så syklus kaffetrakteren gjennom en annen trakting med bare vann til å rense den ut. Eventuelt kan du kjøre rent vann gjennom en tredje gang for å sikre at ingen eddik er igjen i systemet.

Natron

Natron er en annen naturlig, ikke-giftig rengjøring ingrediens som gjør underverker for rengjøring en coffeepot blant annet. Natron er et naturlig slipende slik at den kan brukes å skrubbe gjenstridige flekker og rester lik måten du bruker Comet eller Ajax skrubbing pulver.

Dryss litt natron på og rundt innsiden av din coffeepot, og fukt den med vann og skrubbe lett med en ren fuktig klut. Legge til flere natron og vann etter behov til flekker er borte, så rense fullstendigt med klart vann.

Sitronsaft

Sitronsaft er en naturlig kilde til sitronsyre, og det er også en ikke-giftig rengjøring og desinfisering stoff som er lett å bruke til rengjøring en coffeepot. Legge til et par spiseskjeer med ren sitronsaft en coffeepot fylt med vann, og hell som i coffeemaker reservoaret og kjøre trakting uten noen kaffegrut i kurven. Kjøre en andre brygge-syklus med rent vann til skyll systemet helt før du bruker den til å lage kaffe igjen.