Hjem rettsmidler for drepe mus

January 7

Hjem rettsmidler for drepe mus

Når været dreier kulden, komme mus seg inn i hjemmet ditt. Ofte mus kan velge å bli værende, snarere enn hodet tilbake utenfor. Det gir deg den beklagelige problemet av får befri for mus. Feller og giftstoff fungerer bra, men du må bekymre deg for barn eller kjæledyr får inn slike ting. Bruke alle naturlig eller hjem rettsmidler for å kvitte seg med mus er mindre skadelig.

Tørr sement

Kombiner en kopp hvetemel med en kopp tørr sement i en bolle. Tørr sement er pulver brukes til å lage sement. Legg en spiseskje salt og bland til godt kombineres. Se etter områder der du ser mus oftest, eller se en stor mengde av Mus avføringen. Hell blandingen på et papir plate og sett det i avføringen, med en bolle med vann i nærheten. Mus tiltrekkes blandingen og spise det fort, men det gjør dem tørst. Når de drikker vann, tørker blandingen i kroppene deres, drepe dem raskt. Hvis blandingen ikke lure mus i, legge kakao; lukten tiltrekker seg.

Brus

Hell en boks med brus i en liten bolle og sette den i et område hvor musene dvele. Karbonisering i brus dreper musene ikke lenge etter at de drikker den. Sett små boller av brus i kjøkkenet ditt skap, under vasken og andre steder du tror mus live. Husk på at brus kan tiltrekke maur.

Potetmos

Plassere et tynt lag med potetmos i alle mus-infested områder. Plass en vannkilde nær potetmos. Potetmos fungerer på samme måte til tørr sement blanding; Når mus spise poteter, gjør natrium dem tørst. De søker ut vannet, som forårsaker potetmos å utvide magen og drepe dem. Rydde opp i eventuelle gjenværende potetmos, som det kan tiltrekke maur.

Bacon fett felle

Dollar båren foreslår å lage din egen mus felle. Kjøre en bit av metalltråd gjennom en blikkboks. Binde begge ender av kabelen metall badekar og fylle badekaret med vann. Gni bacon fett eller smult rundt utsiden av kan, og plasser stasen i kjøkkenet ditt eller et annet område med mus. Mus falle i bøtte og drukne mens du prøver å få til fett. Det messier enn noen av de andre alternativene, men det dreper de fleste mus i ditt hjem.