Hjem rettsmidler for å rengjøre Linoleum gulv

May 17

Linoleum etasjer er en magnet for smuss og skitt på kjøkken, bad, vaskerom eller portrom. Det kan koste en liten formue for å holde din rengjøring forsyning CAB nok spray, blekemidler og sterke rengjøringsmidler å vaske gulv. Opprette naturlig hjemme rettsmidler kan være givende både miljøvennlig og økonomisk velger du enkle ingredienser som sannsynligvis allerede sitter i pantry din. Sitroner, natron og eddik har naturlig rengjøring og desinfisering egenskaper og gjøre effektiv rengjøringsmidler ikke bare for linoleum gulv, men andre overflater i hjemmet også.

Alle formål renere

Bland en allsidig løsning med 1/4 kopp natron, en kopp husholdningenes ammoniakk og 1/2 kopp hvit destillert eddik. Legge til en en gallon container fylt med varmt vann og riste eller rør. Bruke linoleum med en svamp eller tørke for å fjerne flekker. Cap tett og holde noen venstre over løsning for generell rengjøring rundt huset.

Vann og eddik

Opprette en løsning av like deler av destillert vann og hvit eddik for generell rengjøring. Påfør med en svamp, klut eller tørke gulvet. La løsningen tørke naturlig; skyller kreves. Eddik også fungerer som en naturlig deodorizer og eddik lukten vil forsvinne som det tørker.

Club brus og boraks

Ta en liten mengde boraks og legge akkurat nok club soda for å lage en tykk pasta. Plassere lim på eventuelle flekken og scrub med stiv pensel for opptil 10 minutter. Bruk en ren svamp eller klut og tørk vekk overflødig. På nytt hvis flekken forblir, slik at lim å sitte på flekken over natten, og tørk vekk overflødig i morgen.

Tannkrem og vann

Legg en liten mengde hvite, ikke-gel type tannkrem på en hardt vann flekk på linoleum. Bruk en liten skrubbe børste og skrubbe flekken til den forsvinner. Skyll området godt med varmt vann og tørk deretter tørt med en myk, ren klut. De samme egenskapene som feilfri og fjerne flekker på tennene kan settes for å bruke på sta linoleum flekker.

Flytende såpe, sitronsaft og varmtvann

Lage en løsning bestående av 1/4 kopp flytende oppvaskmiddel og 1/4 kopp sitronsaft. Hell den i to gallons av varmt vann. Rør og gjelder gulvet med mopp eller svamp. Skyll med vann og tørk deretter tørt. Syre i sitronsaft nøytraliserer hardt vann innskudd og oppløser buildup og skitt.