Hjem rettsmidler for å rengjøre flekker fra Windows

March 22

Hjem rettsmidler for å rengjøre flekker fra Windows

Flekker på windows kan gjøre dem ser snusket og urent, blokkere lyset og mar med den vakreste utsikten. Vann som etterlater en flekk kalles hardt vann, fordi den inneholder mineraler som magnesium, jern, lime og kalsium det er vanskelig å bli kvitt. Du kan forberede hjem rettsmidler for å fjerne skjemmende vann flekker og hjelpe holde windows ren og klar.

Hvit eddik

Kombiner hvit eddik og vann. Syre i eddik bidrar til å bryte ned mineraler i vannet som dannet flekker. Bland 50 prosent vann med 50 prosent hvit eddik. Nyt et rent håndkle i blandingen og tørk over vann merkene på windows. Trykk håndkle på vinduet i noen minutter, slik at eddik og vann løsningen å mette flekkene. Gjenta til flekkene er fjernet. Bruk eddik uten vann hvis du har flekker som er vanskelig å fjerne. Du kan også bruke blandingen med en sprayflaske.

Maisstivelse

Maisstivelse er en kraftig naturlig renere. Legg til 1/2 kopp cornstarch i 2 quarts varmt vann. DIP en svamp eller ren klut inn i blandingen og tørk over vannet flekker. Tillate mais stivelse og vann løsningen helt tørt. Bruk en fuktig klut eller svamp å tørke av mais stivelse rester, og vannet flekker burde være borte.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol ofte arbeider å oppløse mildt flekker fra windows. Mix 1 del rensevæske med 1 del vann i en bolle. Dyppe en ren svamp i løsningen og tørk over vannet flekker. Når flekker er fjernet, skyll vinduene Rengjør med vann.

Sitronsaft

Sitronsaft fungerer på samme måte som hvit eddik å oppløse vinduet vann flekker. Klem frisk sitronsaft på et rent håndkle og tørk over vannet flekker. Gjenta til alle vannet flekker er fjernet.

Natron

Natron er et rengjøringsmiddel. Bland det med nok vann til å danne en lime. Dyppe en ren svamp i bakervarer brus løsning og gni den over flekkene. Skyll vinduene med rent vann. Gjenta til alle vannet flekker er eliminert.

Tannkrem

Tannkrem er en effektiv flekkfjerner som fungerer bra på vannflekker. Klem 1 ts tannkrem på et papirhåndkle, legge litt vann, deretter forsiktig gni blandingen på vannet flekker. Bruk en ren, våt svamp for å rense av vindusglass. Du kan også bruke en nal fjerne alle overflødig vann og tannkrem. Flekkene burde være borte. Gjenta om nødvendig.