Hjem rettsmidler for å hindre Bed Bugs

November 30

Hjem rettsmidler for å hindre Bed Bugs

Antall bed bug angrep i USA og Europa er på klatre klimaendringer og populariteten til internasjonale ferie- og forretningsreiser. Bed bugs, som hekker i soverom og andre stuer, komme ut om natten for å mate på blod av mennesker og dyr. Når etablert i hjemmet, kan bed bugs være vanskelig å utrydde permanent. De fleste huseiere og leietakere bruke kjemiske insektmidler eller profesjonell skadedyrbekjempelse kontrollere å forebygge og eliminere bed bugs. Hjem rettsmidler tilbyr et alternativ til insektmidler.

Utvendig varmebehandling

Temperaturer over 110 grader Celsius drepe sengen avlyttinger umiddelbart. En effektiv hjem rettsmiddel å forhindre eller utrydde bed bug infestations er boksen alle berørte sengetøy eller klær i en sealable, plast kasse og la den i bagasjerommet på en bil. La bilen i fullt sollys for en hel dag. I varmt klima, kan du også la madrasser, seng rammer og andre utemøbler i fullt sollys å drepe alle sengen avlyttinger bolig inne.

Interiør varmebehandling

Vasking og tørking klær og sengetøy på høy temperatur vil ødelegge sengen avlyttinger. Dette er spesielt nyttig hvis du har vært på ferie og bekymre deg for at du kan ha plukket opp sengen avlyttinger i din klær. Varm damp behandlinger med en bærbar damp renere kan også drepe bed bug egg på madrasser, hindrer en bredere infestation. For å behandle et helt rom for sengen avlyttinger, plassere flere kraftige bærbare ovner i rommet og slå dem opp til den høyeste temperaturinnstillingen i flere timer. Prøv å forsegle alle sprekker og sprekker på rommet, spesielt langs bunnen av vegger og rundt elektriske kontakter for å hindre sengen avlyttinger fra flykter.

Kiselgur

Distribuere naturlig kiselgur mot bed bugs som et giftig forebyggende tiltak. Kiselgur er laget av små, skarpe skall og rock fragmenter. Disse holde seg til bed bug's hard ytre dekker og gni gradvis det bort. Dette dehydrates bed bug og eventuelt dreper den. Dryss kiselgur rundt seng rammer, møbler, vegger og andre sprekker og sprekker som kan havn bed bug reir. Bruk aldri jorden direkte på sengetøy eller madrasser, fordi det kan irritere huden.

Rød flanell

En uvanlig hjem bøte for bed bug forebygging og kontroll er å avkjøle berørte rommet ved å deaktivere alle oppvarming og åpne vinduer. Pakk en rød ansiktet klut rundt en lomme varmeputen og la midt i rommet. Punktdiagram bønne blader eller pulver laget av et knust jern supplement pillen på ansiktet klut. Plass en bakrus kur tablett på en fuktig svamp kort unna facecloth. Bakrus kur tabletten utgivelser sakte karbondioksid og dette, sammen med duften fra bønne bladene og jern pillen og varmen av varmet flanell, tiltrekker sengen avlyttinger. La denne overnatting og deretter drepe bugs og kast av flanell i morgen.