Hjem rettsmidler for å fjerne superlim fra tepper

December 30

Hjem rettsmidler for å fjerne superlim fra tepper

Uansett hvor forsiktig du kan prøve å være når du bruker superlim, er det alltid en sjanse du kan få det på andre elementer. Når du får superlim på porøse overflater som et teppe kan det virke som om du kommer til å bli sittende fast med det crusty vanskelig stedet for godt. Det er imidlertid mange hjem rettsmidler som du kan bruke til å få superlim av din tepper og andre porøse overflater.

Aceton neglelakk Remover

Bruke neglelakk remover som inneholder aceton fjerne superlim fra tepper. Dypp en bomullspinne i aceton å nøye dab området med lim flekken. Hold bomullspinnen på limet i to minutter. Bruk en gammel tannbørste til å gni bort limet som bryter fra hverandre. Alltid teste neglelakk remover på et iøynefallende område på teppet før fjerne superlim fordi det kan løfte eller fade fargen. Hvitvaske elementet som normalt.

Vaskemiddel

I noen tilfeller kan du bruke vaskemiddel fjerne superlim fra et teppe. Dette gjelder spesielt for mindre tepper som kan renses. Starte med en nagle arkiv eller emery bord til filen unna limet. Deretter gni en dråpe flytende rengjøringsmiddel på stedet der limet var å fjerne lim rester. Hvitvaske teppet hvis mulig eller hånd feilfri pletten når du få limet.

Tennvæske

Bruke tennvæske å fjerne superlim fra tepper, men gjøre det med forsiktighet, fordi det er brannfarlig og kan falme farge. Bruk en bomullspinne for dab tennvæske på limet. Hold bomullspinnen på lim flekk i to minutter. Bruk en gammel tannbørste til å løsne og tørk vekk limet som det bryter fra hverandre. DAB tennvæske opp med papirhåndkle og hvitvasking eller hånd vask varen.