Hjem rettsmidler for å fjerne sigarettrøyk fra madrass

October 22

Langvarig lukten av sigaretter kan være vanskelig å bli kvitt stoffer, men spesielt plagsom i madrasser. For å unngå det, prøve å holde røyk ut av soverommet, spesielt på grunn av risikoen for sovner og starte en hjem brann. Men kan sigarett lukt krype inn i soverommet fra et annet rom og trenge en madrass. Bare noen rettsmidler synes å ha noen reell effekt på sta sigarett lukt.

Natron metode

Natron er et effektivt middel for mange lukter, som det vil absorbere støtende luktene hvis gitt nok tid til å trenge gjennom stoffet. Med en madrass som reeks av sigarettrøyk, er den foretrukne metoden å strø natron over hele madrassen og la den på minst over natten. Hvis mulig, la den på for en hel helg, og deretter vakuum madrassen grundig.

Sitrus rengjøring teknikk

Spray en sitrus-basert rensemiddel over hele overflaten av madrassen, arbeider i inndelinger. La det renset trenge i fem minutter, deretter blot med en ren, tørr klut. Trykk fast i 30 sekunder uten rubbing. Gjenta til lukt er fjernet.

Andre rensemetoder

Andre alternativer for å fjerne sigaretten lukt fra en madrass inkluderer bruk av stoff lukt-fjerner spray. Spray hele madrass overflaten med spray, deretter sette madrassen i frisk luft og direkte sol for ettermiddagen. Etter spray er bakt i madrassen og det lukter friskere, bruke natron og la over natten. Vakuum neste dag. En annen metode er å spray regelmessig med Eteriske oljer som te tree, fortynnet med vann.