Hjem rettsmidler for å fjerne røyk skade

November 2

Hjem rettsmidler for å fjerne røyk skade

Branner kan ødelegge ditt hjem og ditt liv. Hvis du kunne flytte tilbake til hjemmet etter en brann, du ofte finne møbler, vegger og apparater dekket med røyk, sot, vann, ild hemmende og skitt. Kaste elementer som repareres, og rengjør røyk skade fra resten. Kontakt en profesjonell for å gjenopprette elementer som kan ha verdien eller de som er delikat.

Støvsuging

Vakuum tepper, tepper og møbeltrekk nøye for å fjerne tørr sot før du bruker noen rensemiddel, som fjerner tørr rusk er enklere enn fjerne våte sot. Bruk slange vedlegg som vekten av en canister kan presse sot dypere inn i stoffet. Bruk ikke-bristled møbelstopping pensel, bust kan presse sot i stoffet og flekk det permanent. Tomrom over det samme området flere ganger for å sikre det er helt ren og fri for sot.

Rubbing alkohol

Rubbing alkohol er effektiv rengjøring sot og røyk flekker fra vegger og andre harde overflater i ditt hjem. Vær forsiktig når du bruker det, men som det er brannfarlig. Nyt en svamp i rubbing alkohol og gni det over veggene til du fjerner røyk flekker. Bruke så mye rubbing alkohol etter behov, men ikke suge vegger, da dette kan skade gips. Luftes mens du arbeider.

Ammoniakk

Ammoniakk fjerner røyk flekker og lukt fra carpet og Møbeltapetsering. For å bruke den, bland 1 ss. ammoniakk per kopp lunkent vann. Hell løsningen i en sprayflaske og tåke det over hele teppet. Forsiktig skrubbe flekker med en myk-bristled pensel, arbeider fra kantene på flekken mot midten. Bruke så mye ammoniakk løsning etter behov, men ikke suge teppe backing, da dette kan føre til farging. Dis teppet med klart vann for å fjerne rester ammoniakk.

Hvit eddik

Hvit eddik kan fjerne røykfylt luktene som ofte nøle lenge etter at brannen er slukket. Spray hvit eddik over harde flater i ditt hjem og la dem air-dry helt. Gjenta prosessen flere ganger til den røyk lukten er borte. Fylle en bolle med hvit eddik og plasser den i hvert rom. Som hvit eddik tørker, vil det nøytralisere lukt i luften. Fylle bollen snarest hvit eddik fordamper.