Hjem rettsmidler for å fjerne riper fra Glass

September 24

Den beste måten å holde windows og glassbord ser skinnende og nye er ved å ta forebyggende tiltak, som å plassere beskyttelsesmateriale over dem eller sette noe mykt mellom et objekt og glass. Men i tilfelle en glassoverflate bli skjemmet av en skjemmende grunnen, er det noen hjemme rettsmidler som kan fungere for å redusere scratch's utseende.

Tannkrem eller natron

Prøv polering noen slipende tannkrem eller natron limt inn i det berørte området med en ull. Denne teknikken fungerer på små riper. Du må gjenta prosessen flere ganger for en mer sta ripe. Skyll området ren når du er gjennom.

Gullsmed Rouge

Få noen gullsmedens rouge eller cerium-oksid, som er tilgjengelig på de fleste smykker butikker, kunst og håndverk butikker, og online. Bruke noen polering pad og gni på det berørte området. Du kan prøve å bruke en elektrisk buffer hvis det er tilgjengelig, selv om polering scratch manuelt gir beskyttelse mot sprukket glass eller legge riper til det ved et uhell. Bruker en sprayflaske, bruke en blanding av 1/2 oz med ammoniakk med 2 kopper vann til grunnen, og tørk området rent med en lofri klut eller papirhåndkle. Gjenta denne prosessen til du er fornøyd med utseendet på glasset.

Neglelakk

Det kan hende du kan skjule en ripe ved å bruke et lag med klart neglelakk til det berørte området. Når du har brukt neglelakk jevnt over grunnen, fjerne overflødig med neglelakk remover og en ren klut.

Kjøretøyet rengjøring voks

Noen kommersielle produkter som kjøretøyet rengjøring voks arbeide for å fjerne riper. Selv om de brukes ofte til polsk biler, kan stoffet fylle ut og fjerne riper på glasset. Bare bruke løsningen til det berørte området med en myk, ren klut og mildt polsk området til riper er borte. Bruk denne teknikken med forsiktighet, og sørg for å lese produktets instruksjonene nøye.

Frontruten vannresistent

Frontruten vann repellents kanskje arbeide for å fjerne riper fra glass, og de også frastøte skitt og fuktighet. Bruke løsningen med en myk klut og polsk glasset forsiktig til du er fornøyd med resultatene. Denne teknikken er mer vellykket med overfladiske riper i stedet for dype seg.