Hjem rettsmidler for å få mugg av klær

October 31

Hvis du bor i et varmt og fuktig klima, eller hvis du har hatt klær lagring i lang tid, er sjansene de har noen mugg på dem. Kaster klær er fristende, men er ikke alltid det beste økonomiske alternativet. Det er ting du kan gjøre for å bli kvitt mugg flekker som det langvarige lukten.

Eddik

Plasser klær i en 5-gallon bøtte og hell mye eddik i bøtte (ca 4 kopper). Legge til 2 kopper vann i mengden av eddik du lagt. Bland klærne rundt til de er godt mettet med eddik blanding. Plasser bøtte i solen og la det sitte i to eller tre dager. Denne prosessen vil kvitte klærne dine med noen mugg eller lukten fra din klær. Varmen fra solen hjelper å drepe mugg samt aktivere syre i eddik, hjelper det å spise gjennom mugg uten å skade din klær. Vaske tøy med en detergent som lagt blekemiddel, som tidevannet.

Sitronsaft og Salt

Sitronsaft, mye som eddik, er syrebasert men er også skånsomt på klær. Bland rett sitronsaft (frisk eller flaske) med salt, deretter spredt over stedene som har mugg. Forsiktig gni blandingen i klær og la sitte. Hvis klær er betydelig dekket med mugg, legge den i badekaret eller en bøtte. Deretter premix sitronsaft og salt (det kan ta en hel flaske sitronsaft å mette klær) og deretter Hell blandingen over klær. La sitron juice blandingen 24 timer til å suge. Hvitvasking som normalt etterpå.

Klor og natron

Plasser klærne ute i solen og la dem sitte i to eller tre timer. Plass klærne i en bøtte eller selv direkte i vaskemaskinen din. Fyll den med vann og Legg 1/4 kopp natron og 1 kopp av klor i vann og bland den rundt slik at blandingen blir jevnt spredt i klærne. Bruke en farge trygt blekemiddel fargede klær, slik at du ikke ødelegger klær. La klærne sitte i 12 til 24 timer. Vaske klær med en detergent som lagt blekemiddel og tørr som beskrevet på plagget.