Hjem rettsmidler for å drepe termitter

March 10

Termitter er insekter i isopetra orden, og lever av døde plantemateriale, inkludert tre. Mens de fleste termitter utfører verdifulle økologiske tjenester, for eksempel bryte ned død og råtnende er tørr tre og våt tre termitter ansvarlig for omfattende skader i boliger og andre menneskeskapte strukturer. Ridding et hjem eller strukturen til termitter kan oppnås på flere måter, men forebygging er best.

Lagre rettsmidler

De fleste maskinvare og hjem forbedring lagrer tilby produkter for å drepe eller frastøte termitter. En er flytende termiticide, som du spray rundt huset for å drepe eller frastøte noen termitter kommer i kontakt med dem.

Den andre vanlige måten å drepe insekter er med termitt agn. Agn, som inneholder gift, plasseres rundt hjemmet eller struktur og tiltrekker termitter. Termitt deretter ta agn tilbake til kolonien der det er spredt rundt av arbeiderne, drepe insekter.

Enkelte butikker selger aerosoler eller støv formuleringer, men de er vanskeligere å administrere og er vanligvis gjort av fagfolk. For å forberede for bruk av væske, aerosol eller støv formulering, er hull boret inn i infested tømmeret gjennom galleriene termitt. Insektmiddel tvunget gjennom disse hullene å være spredt gjennom galleriene.

Begrensninger

Det hovedavdeling ulempen av hjemme rettsmidler for termitter er at de er begrenset til områder hvor termitt eller deres skade kan sees. Hvis det er termitter dypere inn i tre eller skjult i strukturen der gift programmene ikke nå, fortsetter skaden.

Også kan selv programmer ikke bli akseptert som bekrefter at termitter har blitt eliminert i et hjem salg. Bare en profesjonell entreprenør kan gjøre at sertifisering.

Forebygging

En god måte å hindre våt tre termitter er å bygge et hjem på en betongplate.

Tørr tre termitter har mange måter å få inn i et hus, men enkelte tiltak kan sterkt begrense problemet. Fjern alle potensielle kilder til utendørs infestation som lagrede trelast ved, og døde trær og buskas. Sette skjermer på loftet eller foundation åpninger.

Et godt lag med maling vil hjelpe stoppe termitter, som vil forsegle sprekker og sømmer. Behandle tre under hjem konstruksjon med boraks konserveringsmidler også hjelpemidler å holde termitt i sjakk.