Hjem rettsmidler for å drepe snekker bier

September 23

Hjem rettsmidler for å drepe snekker bier

Snekker bier kan være ødeleggende ved å grave inn tre og etterlot små hull overalt. De er ikke spise tre men bare gjør en hekkeområde. Problemet er at når du begynner å få dem, mer snekker bier som kommer, og du ende opp med en masse små hull i tre. De er ikke aggressiv insekter i det hele tatt, men er svært langvarig, så noen ganger drepe dem er det eneste alternativet.

Kraftfulle fjerning

Fjern snekker bier fra tre ved hjelp av minste munnstykket på støvsugeren. Plass den over hull og vakuum opp snekker bier. Du kan selv støvsuger dem ut av luften hvis vakuum er sterkt nok.

Blokkerer

Stopp snekker bier ved å blokkere opp sine hull. Bruk tre kitt eller reparer for å fylle hullet som bier gjort. Dette vil enten drepe dem hvis de er fremdeles i hullet eller hindre dem fra å komme tilbake. Du kan også flekken eller forsegle tre for å avskrekke snekker bier. Du kan også legge beskyttelse som aluminium ytterkledning til utsatt tre.

Insektmiddel

Alle typer insektmiddel du har hjemme bør arbeide for å drepe snekker bier. Hvis du ikke har noen insektmiddel hjemme, så bruke WD-40 fordi snekker bier er død allergisk mot dette og vil dø.