Hjem rettsmidler for å drepe Houseplant mygg

December 31

Houseplant kjellere eller sopp kjellere, er små flygende insekter med mørk organer og gjennomskinnelig vinger. De ikke bite eller spre sykdom, så de er ikke en fare å din slekt. De kan være en fare for din lykke fordi de er ekstremt irriterende å ha i ditt hjem. Bruk hjem rettsmidler for å eliminere dem.

Houseplant mygg

Houseplant mygg hjemsøke sjelden en plante så alvorlig at de forårsake varig skade. Hovedproblemet er deres ergrelse faktor. De samles rundt infiserte anlegget, men også samles rundt lyskilder som windows og lyspærer. Du kan finne dem i kjøkken eller bad vasken. Drepe de flygende voksne vil bare løse problemet midlertidig; en ny generasjon av Larvene vil snart luke ut av din houseplant jord og infestation syklusen vil starte på nytt. Hjem rettsmidler du drepe houseplant mygg må fokusere på både voksne og larver.

Kulturelle endringer

Gjør din houseplants uninviting mygg. La jorda tørke mellom vanning. Dette stopper voksne fra legge egg i det og drepe Larvene allerede i den. Plass fuktig biter av potet på toppen av jorda. Vente i to dager, og deretter hente dem. Larvene vil forlate tørr skitt og hule i potet. Pakk biter i plast og kast dem utenfor. Hell en tomme av sand på den houseplant skitt. Voksne får til jord å legge egg, og Larvene kan ikke hule gjennom det når de modne.

Andre kontroller

Hvis anlegget er sunt, kan du drukne larvene. Plukke opp potten anlegget og putte den i en større bøtte full av vann. La den for et par sekunder, og trekk den ut. Anlegget skitt er oversvømmet med vann, drepe larvene og noen voksne på skitt. Bruk en alle formål insekt spray for å drepe de flygende voksne. Hell 1 tsp. av flytende oppvaskmiddel i en sprayflaske, deretter legge 16 oz. vann. Riste blandingen godt før sprøyting på mygg. Oppvaskvann såpe dreper dem. Vente i fem minutter og deretter tørke opp døde insekter og noe dvelende vann med en svamp eller papir håndkle.

Betraktninger

Hvis disse hjem rettsmidler ikke fungerer innen et par uker, eller hvis anlegget begynner å vil., har du to valg: enten kaste anlegget og sin jord og starter på nytt med en ny, eller kjøp et biologisk insektmiddel jord skyll ment spesielt for å drepe sopp mygg og larver. Under behandling av en infisert plante, bør du vurdere å flytte det utendørs. Dette hindrer mygg infiserer andre potteplanter i ditt hjem.