Hjem rettsmidler for å bli kvitt snekker maur

October 16

Hjem rettsmidler for å bli kvitt snekker maur

Noen ting streik frykt i et hus i hjertet så mye som synet av en snekker maur marsjordre langs grunnlaget for huset eller scurrying over baksiden dekk. Disse små, tygge insekter har et rykte for ødeleggelse, men før du panikk, sørg for at du virkelig har et problem. Snekker maur bor i skogområder, gjør sin del for å returnere døde trær til jord. Det er mulig at maur du ser på din verandaen er bare passerer gjennom på vei til arbeid.

Oppdage maur

Ifølge University of Minnesota forlengelsen er hvor og når du ser snekker maur et viktig mål på hvorvidt de hekkende i hjemmet ditt. Deres eksperter konkludere med at "Hvis du finner snekker maur i hjemmet under senvinteren eller tidlig på våren, som antyder maurene kommer fra et reir i bygningen. Men hvis du ser aktivitet senere i år, er det mindre klart hvis reiret er i bygningen." De går på å advare at "i nesten alle tilfeller, snekker maur sett innendørs vinteren er en indikasjon at det er en innsidejobb neste."

Behandle Infestation

Snekker maur spiser ikke tre, de spiser proteiner og sukker. De tunnel gjennom fuktig eller råtnende tre for å hekke. Dette er gode nyheter fordi det betyr at de kan være agnet med søt, hjemmelaget Oktenol.

Bland opp en batch av maur drepe løsningen og plassere agn innendørs, uansett hvor du ser et stort antall maur. Hold agn utilgjengelig for barn og kjæledyr. Du trenger sukker, borsyre (tilgjengelig i narkotika og jernvareforretninger), bomull baller og enkelte grunne jar eller kan lokk.

3 kopper vann, legge 1 kopp sukker og 4 TS borsyre pulver. Varme vannet og legge til sukker og borsyre, stirring for å oppløse granulater. Nyt bomull baller i blandingen, plasser dem på grunt krukke lokk og distribuere dem. Fylle løsningen flere ganger i uken.

En annen versjon av søt borsyre agnet antyder blande 12 unser klart sirup med 2 ss borsyre pulver. Hell blandingen i en klem flaske---kanskje en tom oppvaskmiddel flytende beholder--- og påfør blandingen maur mest besøkte steder.

Det du har problemer med å tiltrekke maur til agn, la litt peanøttsmør i nærheten. Maur synes det er uimotståelig.

Hindre maur

Snekker maur er tiltrukket fuktig, rotting tre. Regelmessig kontrollere ditt hjem for lekkasjer og drypper som kan føre til tre forfall. Erstatte skadede eller råtnet tre og behandle alle synlige flater med riktig tre sealer, beis eller maling.

Ikke Oppbevar ved inne i huset ditt. Hvis du lagrer tre utendørs, må det er reist flere inches av bakken og holdt minst 20 fot fra hjemmet ditt.