Hjem rettsmiddel å fjerne urin fra kjæledyr lukt

November 15

Hjem rettsmiddel å fjerne urin fra kjæledyr lukt

Urin flekk og odor føre hyppige klager fra pet eiere, og mange produkter markedsføres for fjerning. Noen produkter solgt for å fjerne pet flekk lukt tilbys til høy pris til forbruker; Imidlertid, mange pet eiere ha oppdaget at hjem rettsmidler eksisterer for å fjerne problemet pet lukt flekker fra tepper og møbler. Beste med disse hjem rettsmidler er at mange finnes allerede i hjemmet, og brukes til andre formål, på lite kostnader for deg.

Finne berørte områder

Kunne bruke noen hjem rettsmiddel for å fjerne en urin flekk, må du først vite hvor flekken er. Lukter flekken er vanlig, men å finne det er ofte vanskelig, fordi flekken kan tørke før du er klar over dens tilstedeværelse. Hvis flekken ikke er plassert og fjernet, tilbake din pet til området for igjen å urinere. Tørket flekker kan plasseres for enkelt å bruke en svart lys, ofte referert til som en "stinker lys" når brukes til å finne urin fra kjæledyr flekker. Skinne lyset i alle mistenkte områder i et mørkt rom å finne området urin flekken. Når flekken ligger, er du klar til å bruke ditt hjem rettsmiddel for å fjerne den.

Skyll i kaldt vann

Urin flekker bør fjernes umiddelbart etter tilsmussing finner sted, hvis mulig. Om de oppdages en gang, eller senere ved hjelp av et stinker lys, kaldt vann bør først brukes til å fjerne så mye av urin flekk som mulig før du bruker din hjem rettsmiddel. Aldri bruk varmt vann, så dette setter flekken. Det kalde, klare vannet skal slettes ved hjelp av et rent håndkle eller klut før noen av hjemme rettsmidler brukes. En våt vac eller damp rengjøring maskinen kan også være nyttig å absorbere vann fra området.

Bruke hjem rettsmidler

Bruk en blanding av en halv kopp med eddik og to tredeler kopp kaldt vann med en liten mengde parabolen-vasking væske til området flekken. Eddik fungerer som en odor fjerne agent, mens parabolen-vask væske gjør det lettere fordelt på hele området flekken. Når området er helt mettet og skrubbet med en scrub pensel eller knyttede opp klut, skyll området grundig med vann og pletten det tørre med et håndkle eller tørr klut. Når området er nær tørr, dryss natron på den og la den stå i 24 timer før støvsuging det opp.