Hjem rettsmiddel å fjerne Gum

March 15

Tyggegummi er en hyggelig snack som kommer i mange smaker og farger og underholdende både unge og gamle. Ulempen med tyggis er at noen ganger det tendens til å ende opp på steder der det ikke bør være, å skape en klebrig, vanskelig å fjerne rotet. Istedet for kaste det skadede elementet, kan du prøve noen enkle hjem rettsmidler for å fjerne tannkjøtt med liten innsats.

Bensin

Gass er en enkel men stinkende måte å fjerne tyggegummi. Bare en liten mengde gass er nødvendig, bare dekke området tyggis flekken med bensin. La den suge i flere sekunder, deretter bruke en smør kniv for å skrape tannkjøtt av varen. Skyll godt med varmt vann til området er ren.

Fryser

Dette fungerer bare hvis varen er liten nok å passe inn i fryseren. Legg den i en pose og plassere den i fryseren, gjør at sekken ikke berører tannkjøtt. Kan varen fryse for adskillige timene. Når varen er frosset, bruke en sløv kniv til å skrape tyggegummi av. Fryseren tar stickiness ut av tyggegummi, slik at den løsner. Du må kanskje refreeze varen hvis det defrosts før du fjerner alle tannkjøtt.

Eddik

Varm kopp med eddik til det er varmt. Dyppe stritt pensel, som en gammel tannbørste, i varme eddik og skrubbe på tyggis flekken. Gjenta skrubbe og dyppe til alle tannkjøtt har blitt skilt ut. Du må kanskje oppvarmer eddik flere ganger for å fjerne alle tannkjøtt. Når du har fjernet den, rense området med kaldt vann til det er rent.

Hårspray

Ta en flaske hårspray og spray det direkte på tyggis flekken. Kjemikaliene i hårspray forherder tannkjøtt nesten umiddelbart. Så ta en sløv kniv og skrape tannkjøtt av varen. Du må kanskje gjøre dette flere ganger for å fjerne alle tannkjøtt. Når den fjernes, vaske området med varmt såpevann, og skyll med kaldt vann for å hindre en flekk fra hårspray.

Tips

Bruk av gass, kan eddik eller hårspray flekken elementet eller påvirke fargen, så teste colorfastness. Være forberedt på å rydde opp materialet du pleide fjerne tyggis flekken. Bensin er brannfarlig, bruke den forsiktig og bruker ikke bensin nær åpen flamme eller varme kildekode.