Hjem rettsmiddel å fjerne algene på taket

June 18

Alger på taket av en bygning bygger selv i taktekking materialer, forårsaker strukturelle feil, og til slutt fører til skade som ikke kan repareres uten å erstatte deler av taket. Hvis algene behandles tidlig nok, kan omfattende ødeleggelser av taket unngås. Håndtere alger er heldigvis ikke dyrt og en hjem rettsmiddel å fjerne algene på taket kan være svært effektive.

Instruksjoner

•Mix i en bøtte 1 gallon varmt eller kokende vann med 4 oz. oksygen blekemiddel, en blekemiddel opprettet fra hydrogenperoksid som leverer store mengder av den aktive kjemiske peroxide når blandet med vann. Åpne toppen av sprayflaske. Plass trakten i sprayflaske. Omhyggelig fylle flasken fra bøtte. Re-fest munnstykket på sprayflaske.

•Seat stigen sikkert og klatre opp til taket; eller få tilgang gjennom en alternativ rute som et tak-deksel, hvis det ville være tryggere. Spray den bleike løsningen på de berørte delene av taket. La et minutt eller to for løsningen å begynne å suge i. Skrubbe berørte delene av taket med skrubbe børste.

•Spray de berørte delene av taket med den bleike løsningen igjen. Klatre ned fra taket. Rengjør skrubbe penselen nøye for å unngå kryss-smitte. Kast leftover blekemiddel trygt. Fylle bøtte med varmt vann. Skrubbe taket med rent vann. La tørke naturlig.

Tips og advarsler

  • Hvis algene oppblomstringen og gjenvekst etter rengjøring er et vedvarende problem, kan du ønsker å sette inn strimler av sink langs ridge taket. Sink reagerer med oksygen i nærvær av vann å produsere sink oksid, en kjemisk som hemmer algene oppblomstringen.
  • Bruke blekemiddel, er selv i en løsning med en lav konsentrasjon som den forberedt her, farlig. Når blander blekemiddel, er det lurt å gjøre det i et godt ventilert område; eller utsiden hvis mulig. Dette forhindrer innånding av potensielt giftig røyk, som klorgass.