Hjem rettsmiddel å drepe Sølvkre

September 10

Drepe Sølvkre krever en kombinasjon av aktive og passive tiltak som å drepe den nåværende generasjonen av Sølvkre samtidig hindre egg fra klekking. Denne prosessen er ikke vanskelig å gjennomføre, men tar litt tid og ferdigheter. Heldigvis med den rette kunnskapen, vil du være utstyrt for å drepe Sølvkre som er infesting hjemmet eller kontoret med ingen problemer overhodet.

Passiv tiltak

De fleste hjem bøte handlinger som kan tas mot Sølvkre innebære å gjøre hjemmet ditt som unwelcoming til dem som mulig. For det første, redusere luftfuktighet i hjemmet ved å installere en avfukteren og slå din varme enten til over 80 gradene ºF eller under 60 grader Fahrenheit. Sølvkre kan bare overleve i temperaturer som er mellom 60 og 80 grader Fahrenheit med en høy luftfuktighet, så ved endring miljøet fra vennlig mot fiendtlige, kan du raskt drepe noen Sølvkre i huset.

Holde noe de kan bruke som matkilde tett innelåst. Smuler, papir, bok lim og tapet lim er alle potensielle fester for en Sølvkre, så hold bøker høyt på en hylle som er nøkkelen rent og støvfritt, feie og mopp gulv regelmessig, og kontroller at bakgrunnen ikke har sprekker eller peeling hjørner en Sølvkre kan bruke til å få mat.

Til slutt, sørg for at du setter opp så mange steder i hjemmet som mulig. Sølvkre kan bruke sprekker i dører og Vinduer for å angi et hjem, i tillegg til sprekker i murverk, rundt rør og selv sprekker mellom gulvet og baseboards skjule og flytte fra rom til rom.

Aktivt

Når huset er bearbeidet ugjestmilde mot Sølvkre, kan du fokusere angrep på drepe og drive ut eventuelle etternølere som har overlevd. Et populært hjem middel for å holde Sølvkre ut av hjemmet er å plassere hele nellik nær innganger som de kan bruke. Sølvkre liker ikke lukten av nellik, og dette vil bidra til å holde dem borte fra hjemmet. Du kan også bruke spredning borsyre rundt sannsynlig oppføringen poeng, som de vil bære tilbake til reiret og vil drepe kolonien sin. Borsyre er en naturlig insektmiddel, og er flott for å bruke for mørke skap, hjørner eller andre områder som kan være vanskelig å rense eller nå.