Hjem reparasjon hjelp for eldre

August 4

Når det gjelder hjem reparasjoner, kan og pass på å arbeide med en hederlig byggmester og forstå alle moduler og outs av hver komponent av jobben være en utfordring. For eldre mennesker er imidlertid vanskeligheten av tilsyn hjemmet reparasjoner vanskeligere, spesielt hvis de ansikt mental eller fysisk grenser. Oppnå hjem reparasjon hjelp for eldre er viktig å sikre at alle jobbene ferdig på hjem blir gjort riktig.

Byråer

I de fleste byer, kan eldre beboere gå gjennom byrået deres lokale myndigheter om aldring og finne anerkjente repairmen eller remodelers som spesialiserer seg i å arbeide med eldre forbrukere. Dette gjelder særlig i byer som fokuserer på eldre-klar initiativer, som er å gjøre lokalsamfunn rundt om i landet som eldre-vennlig som mulig. Lokale senior og fellesskapet sentre har også generelt hjem reparasjon ressurser i stedet for eldre mennesker som trenger hjem reparasjon, inkludert programmer som bidrar til å finansiere slike prosjekter. Start ved å ringe din lokale by eller fylke offentlige eller nærmeste eldresenteret å få informasjon om programmer i stedet for eldre beboere engasjerende i hjemmet reparasjoner. De fleste land har et program på plass, som Emergency hjem reparasjon hjelpeprogram for eldre tilgjengelig i Concord i California eller hjem reparasjon for eldre programmet tilgjengelig i Fairfax, Virginia.

Familie og venner

For de som ikke har lokale ressurser på plass, er det best å stole på familie og venner å fullstendig store hjem reparasjon jobber. Hvis du ikke har noen i din indre sirkel som kan faktisk bidra til å gjøre reparasjonen, bør du ha noen du stoler gå gjennom prosessen med å ansette en profesjonell hjem reparasjon. Siden det er mange mennesker som vil dra nytte av eldre forbrukere, sikrer har noen med deg under ansettelsesprosessen at du ikke faller offer for slike skruppelløse praksis.

Gjør det selv

For eldre beboere fysisk fremdeles finnes det noen reparasjoner som reparere fliser eller erstatte et ødelagt enheten, noe som kan være en gjør det selv prosjekt. Bruke undervisningsmateriell gjennom prosessen for å bli sikker det blir gjort riktig, og vurdere å ha et hjem reparasjon profesjonelt utseende over arbeidet slik det ble gjort rett. Det er flere bøker på markedet som er markedsført mot gjør det selv hjemme reparasjoner og ofte gir trinnvise instruksjoner og fotoserier for å bistå i prosessen.