Hjem Radiator sikkerhet

July 29

Hjem Radiator sikkerhet

Hjem radiatorer gir varme i mange hjem, men de kan også forårsake uønskede farer. Burns og brann er to av de vanligste farene. Forebygging omfatter tiltak som dekker, rør isolasjon og riktig plassering av møbler rundt seg.

Radiator deksel

Radiatorer kan bli veldig varmt, poserer en fare for hvem kunne tilfeldigvis touch dem, spesielt barn. Dekselet skal gå rundt hele radiatoren uten kontakt med den. Design, bør hvis det er noen hull eller mellomrom, ikke la barn å sette en hånd eller en finger gjennom for å ta radiatoren.

Oljefylte radiatorer

Hvis du bruker en skjøteledning med en olje fylt radiatoren, er må være en som kan håndtere effekten satt ut av enheten. Bruke en ledning med en lavere wattstyrke rating kan føre til bli for varmt og starte en brann. Barn skal også holdes klar av radiatoren, som å spille med det kan føre til faller over og skade ledningene eller olje å lekke ut.

Rør

Rør som gir damp til radiator bør være isolert. Dette kan også bli veldig varmt når enheten arbeider, og hvis et barn eller dyr berører radiatoren, kan det forårsake skade. De beste dekker inneholder glassfiber, som er i stand til å tåle varme godt.

Møbler

Holde møbler safe avstand fra radiator. Hvis det kommer i kontakt med radiatoren, kan det begynne en brann. Også bør barn cribs og senger plasseres unna radiatoren for å hindre mulig brannsår.

Forebygging/løsning

Har hjem radiator betjent årlig av en lisensiert profesjonell å sørge for at den fungerer riktig. Hvis det er problemer, ha dem fast umiddelbart. Med riktig vedlikehold, gulvbelegg, kan isolering av rør og plassering av møbler radiatoren varme huset uten å forårsake unødvendig farer.