Hjem landskapsarbeid Trees

January 4

Hjem landskapsarbeid Trees

Hjem landskapsarbeid kan gjøre en forskjell i utseendet av bolig. Mange uten trær mangler visuell dybde og interesse, og de prydet med naturens gavmildhet synes å levende. Hjem landskap trær gir mulighet for å velge beste trærne passer til ditt hjem.

Størrelse

Vurdere plasseringen av hjemmet når de bestemmer seg hjem landskap trær. Full størrelse trær er best igjen landsby hus mindre trær er mer egnet for nabolag. Landskapsarbeid profesjonelle vurdere et lite tre en som er mindre enn 35 fot høy.

Typer

De fleste barnehager har flere hjem landskap trær å velge mellom som japansk cedar, cypress Leyland, Rocky Mountain einer og tuja. Trær som gjør det bra i skyggen inkluderer japansk maple, barlind, fjellet hemlock og Cornus.

Effekter

Hjem landskap trær kan skape interesse av rammer et hjem naturlig der det ikke var noe før. De tilbyr også skyggen og kjøligere luften for sitteplasser i utendørs oppholdsområder.

Fordeler

Hjem landskap trær kan plantes tett sammen for å opprette personvern i urbane miljøer. Levende skjermer skjule vegger, gjerder og innkjørsler, og gi retningslinjer rundt bassenget og terrassen. En tett "veggen" av trær, som bartrær, kan også tilby beskyttelse fra vinden, og kan kutte ned på støv fra landlige veier.

Betraktninger

Husk å finne landskap trær fra invasiv vegetasjonen å redusere vedlikehold. Trær som er plassert for nær kraftledninger og utendørs strukturer må trimmes tilbake, og dette kan rane trærne i sin naturlige skjønnhet.