Hjem lagring ideer for Office og kjøkken

February 25

Hjem lagring ideer for Office og kjøkken

En uorganisert hjem gir en bjørnetjeneste til deg og dine kjære. Når du har store mengder rot rundt huset, finner du ikke det du trenger, når du trenger det, som er spesielt et problem hjemmekontor hvor du trenger papirarbeid og filer. Det gir også et problem i kjøkkenet ditt fordi du ikke finner riktig pans, krydder eller andre maten som trengs for å lage en bestemt rett. Hjem lagring ideer tilbyr funksjonelle måter å lagre elementer i både kjøkken og office.

Lazy Susan

En vanlig beholderen for kjøkkenet er en roterende rack, kjent som en lazy Susan, som består av en runde tre eller plast brikke på en roterende bunnen rack. Når du spinner rack, får du tilgang til objekter som er skjult i ryggen. Bruk denne typen arrangør i områder der du kan vanligvis se baksiden av hylle eller kabinettet. I office, bruker du lazy Susan for å lagre av stifter, ekstra blekk-kassetter og andre mindre elementer du bruker ofte. Organisere hermetikk, krydder, glass med krydder eller enda bakervarer forsyninger på en lazy Susan på kjøkkenet.

Skap og Pegboards

I stedet for å dekorere veggene med innrammede bilder, plakater og andre dekorative elementer, bruk plassen for mer lagringsplass. Legg skap eller skap til kontoret, gi hver regjering sin egen bruk. Reservere en regjering for ekstra kontorrekvisita, en annen for papirarbeid og for diverse elementer. På kjøkkenet, bruke hyller som har kroker eller knagger festet til undersiden. Vise gamle forklær på pinnene å legge litt farge til kjøkkenet. Legge til en pegboard rack vil legge mer plass til enten kjøkkenet eller office. Når du henge elementer på pegboard, omrisset av figuren for elementet med en markør å identifisere hva som foregår der på stativet enklere.

Arkivskap og lagercontainere

Et arkivskap legger lagring til enten et kjøkken eller office. Bruk et arkivskap i kjøkkenet for å organisere kokebøker, gamle oppskrifter og med ekstra gryteklut eller washcloths. Organisere regninger, selvangivelse og andre viktige papirdokumenter med et arkivskap i office. Liten plast lagercontainere også hjelpe deg å holde organisere. Etiketten utsiden av hver beholder, viser innholdet innenfor. Lagre beholdere på en hylle eller i en stor skuff.