Hjem inspeksjon sjekkliste for en South Florida hjemme

December 31

Hjem inspeksjon sjekkliste for en South Florida hjemme

Fordi kjøp av en bolig er den største investeringen en familie vil gjøre, er det viktig å vite nøyaktig hva du kjøper. Hjem inspeksjoner tar gjetting ut av prosessen for mange. I en befaring av en sertifisert hjem inspektør, struktur og store systemer av huset blir undersøkt for slitasje og problemer som kan oppstå i fremtiden er avslørt.

Utvendig strukturer

Et hjem inspektøren vil undersøke utvendig huset, inkludert taket, peis, ytterkledning, foundation og eventuelle tillegg eller lagringselementer dette kan omfatte problemer vann seepage eller termitt skade. Rapporten inkluderer betingelsene for disse strukturer og hva som kan være nødvendig å reparere dem eller bringe dem til kode, om nødvendig. Visuell inspeksjon er også gitt til kravlesøket spaces som er i Sør-Florida hjem

Indre strukturer

Hjem inspektøren vil undersøke indre av huset også leter strukturelle problemer på loftet, kjelleren, bad, vaskerom og andre områder. Utforming av huset, som forteller inspektøren mye om hvordan den ble bygget, inngår i rapporten inspeksjon. I Sør-Florida, har bruken av gips fra Kina som inneholder etsende svovelforbindelser gitt hjem inspektører et annet problem å se etter i sine undersøkelser av eiendom, ifølge National Association av sertifisert hjem inspektører. Tegn på dette materialet er en sterke svovel lukt, kobber ledninger som er mørk eller korrodert og etiketter på gips som er knyttet til kjente produsenter av dette produktet. Denne gips må være fjernet eller behandlet for å hindre korrosjon problemer i hele huset.

Avløp

Avløp systemer i hele huset får en visuell inspeksjon. Gammel eller inkompatibel Rørleggertjenester linjer, lekkasjer, korrosjon eller problemer med fjerning vises i rapporten. Inspektøren undersøker bad fixtures, kraner og rør, Klesvask rom og kjøkken områder for alle underskriver av VVS problemer. Hvis egenskapen har septisk, er en lasting og fargestoff test gjort for å teste det, ifølge Inspectopedia.com.

Elektrisk

Inspektøren undersøker også det elektriske systemet for å se at ledningene ikke er skadet eller foreldet for dagens elektrisk behandling. Alle elektriske farer vises i rapporten.

Varme & Cooling

Feil varmesystemer, eller de som er dårlig vedlikeholdt kan føre til helse og sikkerhet farer. Inspektøren vil nøye undersøke systemet at ovn eller oppvarming enheter arbeider riktig, og at systemet kan fungere effektivt for nødvendige gulvplass. Air condition-systemer se mye bruk i South Florida, spesielt i sommermånedene. Inspektøren vil teste kjølesystemet og Legg merke til hvor godt det har vært opprettholdt.

Termitt inspeksjon

Dette er offisielt kalt den "tre-ødelegge insekt inspeksjonsrapport" og er ofte en nødvendig funksjon for hjemme-salg i Sør-Florida. Noen hjem inspektører gir denne rapporten i tillegg til strukturelle inspeksjoner.