Hjem gardin ideer

January 30

Være kreativ kan være kostnadseffektivt og givende, spesielt når vinduet behandlinger er bekymret. Grunnleggende gardiner kan gjøres om til din egen originale ideer med bare litt ekstra tid og krefter. Raskt friske opp et rom med enkel gardin ideer og briljere med din kreative side samtidig.

Swag eller skjerf

En swag eller skjerf er en billig og lett fastsette for vinduet behandling. Swags kan kjøpes i varehus, men de er også enkle å lage. Måle lengden at swag vil henge på begge sider av vinduet, og legge til bredden av vinduet disse to målinger. Disse tre målingene blir lengden på stoffet. Bredden kan variere, men 4 feet er gjennomsnittet. Velg et lett materiale fra en stoff butikk. Du kan kjøpe ekstra materiale å lage koordinerende puter på dette tidspunktet. For et vindu som allerede har en gardin hengende, bruk en trykt materiale som plukker opp fargen på eksisterende teppet, eller velg en komplementær farger.

Sy en hjemmelaget swag bare krever fire hems, en for hver kant. Hem godtgjørelsen bør være mer enn 1 tomme, men dette er igjen til personlige preferanser. Når har trykket swag, er det klar til å drapere over stangen eller tie-ryggen.

Ark

Ark gjøre rask gardiner fordi to hems er allerede ferdig. Ett flatt ark er 39-av-75 tommer. En full størrelse flat ark er 54-av-75 tommer. Avhengig av fylde ønskelig, fungerer enten disse størrelsene for en enkel lomme rod gardin. Brett arket i to så lenge kantene er rørende, og kutte ned midten. Sy en siden hem å matche bredden på kanten som allerede er sydd på arket. Du har nå to paneler; hvert panel har en hem langs hver side, og en hem nederst som var en del av arket. Det siste trinnet er lommen for stangen. Mål og klipp den ønskede lengden på teppet. Maskinen Sy en lomme benavslutning for gardin stanga ca 2 inches.

Pynte

Kjøpe et sett med heldekkende farge gardiner, og legge til dine egne finpuss. Ta en spasertur gjennom en stoff butikk vil gi deg mange ideer når du ser alternativene for vakre trim. Trim kommer i mange bredde og stiler. Kjøkken gardiner kommer med hane trim eller gingham å føle seg som landet. Vanlig gardinene i et barns rom endre fra ho-hum til wow med tegneseriefigurer, tog eller dyr. Elegante interiør på soverommet gardinene vil gjøre rommet mer sofistikert. Fullføre rommene ved å legge til trim å kaste puter.

Stenciling er en annen metode å legge farge eller et tema til vanlig gardiner. Sjablonger og stoff paint kan kjøpes på stoff eller rabatt butikker.