Hjem bøte for tomat plante Infestation

October 6

Tomater er en av de mest populære plantene dyrket av hjem gartnere, på grunn av varianter tilgjengelig, enkel vekst i beholdere samt senger og mange bruker for innhøsting. De kan være vokst fra frø, stiklinger eller kjøpe planter. Det oppstår problemer når skadedyr invadere tomatene. Du kan bruke elementer hjemmefra å forebygge og helbrede de fleste infestations, gjør et tryggere miljø der dine tomater kan vokse.

Maur kontroll

Maur er en vanlig plage i en grønnsakshage. Du kan bekjempe dem med et par enkle teknikker, men diligence er nøkkelen til infestation problem. Blande 1 eller 2 ss. dish såpe eller alkohol med en gallon av vann og sprøyting hele anlegget med denne løsningen vil frastøte mest maur. Dette fungerer også med bladlus og andre grønnsaker-kjærlig insekter. Du bør spray planter minst to ganger i uken å være helt effektiv. En annen løsning er å blande like deler Conditori sukker med boraks og spredt rundt planter. Dette vil drepe infestation. Du kan også bruke seks peanøttsmør, en del brunt sukker, en del borsyre og 1 tsp. salt og spredt rundt anlegg for effektiv kontroll av maur, spesielt Farao maur.

Horn ormer

Horn ormer er en destruktiv kraft; de spiser tomatplanter, lå egg på blader, og ved full vokst, de er hummingbird eller Sphinx møll. Hvis du vil slå tilbake horn ormen angrep, kan du ta brukt melkekartonger og dekker tomatplanter, sørge for å begrave kartongen 2 inches i bakken, å motvirke ormer gjør et hjem på planter. Hvis dine tomater har en horn ormen infestation, spray plantene dine med te laget av petunia blader, eller legge til fordelaktige insekter i hagen din, for eksempel marihøner. Ladybugs er en naturlig predator til horn ormer. Dryss cornmeal rundt plantene og ormer horn vil spise det og ikke kan fordøye det, drepe dem, før de kan skade din plante mer. Disse tiltakene også arbeide for cutworms.

Wire ormer og klikk biller

Wire ormer er larvae form av Klikk biller. Planting Lin, vil bokhvete, sennep eller woad sammen med tomatplanter hjelpe kurere en infisering av denne ormen. Du kan overtrykke ormer av begrave en tomat juice kan oppreist siden tomatplanter deretter fylle kan med gulrot eller potet peeling. Deretter tomme "felle" ukentlig og tilbakestille den. Du kan også bruke biter av poteter på pinner begravet 2 inches i bakken rundt tomatplanter. Ved hjelp av pinner for å trekke fellene av jorden, Fjern hver to dager og kast og begrave nye biter å bekjempe mer ormer.

Trips

Trips er svært små insekter som er nesten umulig å se. Du kan fortelle om du har denne typen angrep ved å undersøke løvverk og blomster av planten; ser for hvite flekker der insekt er fôring eller riste anlegget over hvitboken ute for liten brunaktig flekker faller på papiret. Ladybugs er naturlig thrip rovdyr. Trips hater fuktighet, så sprøyting tomatplanter daglig og misting undersiden av planter også, vil hjelpe frastøte noen angrep. Løk eller hvitløk juice i en spray er kjent for å jobbe, også. Bruker flate aluminiumsfolie og sette den på bunnen av anlegget glans ekstra lette på undersiden av bladene, repelling Trips. Dette kan hjelpe din tomater, også, ved å legge til ekstra sollys til bladene.

Nematoder

Nematoder er små ormer som angriper røttene av tomatplanter, gjør røttene vises hovne. Planter kan overleve en Rundormer infestation, men avlingene blir mindre og mindre flavorful. Marigolds plantet rundt hagen kan frastøte denne infestation. Flower's røtter skille ut en kjemisk i bakken som Rundormer gjøre ikke liker. På slutten av sesongen, fjerne og ødelegge alle tomat planter, så hvis det var et angrep, ikke vil det fortsette til neste sesong. Du kan også kjøpe Rundormer-resistente tomatplanter. Disse er merket med en "N" på etiketten etter mangfold navnet.

Skadedyr Infestations

Hjort, kaniner og andre hage skadedyr kan være et problem i hagen din. Planting marigolds som en ramme for din hage vil være en naturlig frastøtende for disse dyrene. Lukten og smaken av blomster og røtter er mishager dem, så de vil gå videre til andre steder å mate. Gården gjerde rundt du hagen vil holde mindre dyr av dine tomater, men for hjort vil du kanskje prøve gjerdet som er 6 fot 8 fot høy. Hengende skinnende CDer eller små barer mengder såpe fra nærliggende trær kan også frastøte hjort.