Hjem bøte for taktekking

September 23

Hjem bøte for taktekking

En taket lekkasje, forårsaket av løs sel, vær skader og alder, er en av de viktigste årsakene til taket reparasjon. I de fleste tilfeller er lekkasjer løst ved å erstatte hele taket; med mindre, selvfølgelig, taket erstatning ikke er et alternativ. Et levedyktig alternativ til total erstatning er å bruke et hjem middel som gir beskyttelse mot lekkasjer og regn uten å bryte banken. Bare husk, ingen reparasjonsalternativet er ment å være permanent.

TARP

Taket lekker er vanligvis først merke i dårlig vær, når vann begynner å dryppe inne i huset. En av de enkleste kortsiktige løsningene for opplevd tak er å plassere en presenning over lekkasjen. Først må du finne opprinnelsen til lekkasjen. De fleste lekkasjer oppstår rundt rør eller kanaler som stikker opp fra taket. Plasser tarp over lekkasjen og spiker på plass. Bruk negler med store hoder eller vinden kan rippe tarp på rammet området.

Metallplaten

Et annet hjem middel for opplevd tak som vil vare litt lenger enn en presenning bruker metallplater tinn eller aluminium for å dekke lekkasjer i taket. Dette MIDlet er rettet mot personer som ikke har råd å reparere lekkasjen i taket i flere måneder. Tinn eller aluminium bør plasseres godt over faktiske lekkasjen. Tinn skal dekke minst en fot rundt lekkasjen. Bruk 2 fot av 4 fot styrene for å legge en fuktsperre til taket mellom eksisterende taket og metall. Plass et lag med vanntett isolasjon, som tar papir, mellom metall og taket. Nail tinn i stedet bruker en spikerpistol og pakning negler, som en vanlig hammer vil har ikke nok strøm til å kjøre neglene gjennom metallet.

Reparer

Siden mange taket lekker oppstår rundt åpninger, reparer skorsteiner og andre elementer som stikke opp fra taket en hjem rettsmiddel å løse disse problemene er å bruke for å forsegle lekkasjen. Finn lekkasjer rett etter en regn, som du vil være mer sannsynlig å finne det på denne måten. Løfte noen av Helvetesild rundt objektet. Hvis Helvetesild er våt under, finnes det en lekkasje. Bruke en caulk pistol caulk langs mellom taket og objektet. La tørke i 24 timer. Ikke Bruk caulk i regnet eller mens taket er fuktig.