Hjem bøte for sigarett lukt

July 12

Hjem bøte for sigarett lukt

De som fortsatt røyker sigaretter--- og de som har sluttet---vet at lukten av sigarettrøyk er en av de vanskeligste luktene å beseire fra indre områder. Foruten sin helsemessige farene, sigarettrøyk fyller stoffer og dekker hver overflate med en prioritert filmen av tobakk forbrenningsprodukter som avgir en ubehagelig lukt som varer lenge. Åpne vinduene for å begynne å fjerne denne uønsket lukt fra hjemmet ditt.

Startet

Begynn med å rengjøre hjemme. Det er en grunn at offentlige rom som kontorer forby røyking, i tillegg til problemene med økt helsevesenet kostnadene og passiv røyking, overflater må renses oftere. Tobakk oljer klynger seg til vegger, Vinduer, tak, skjerm skjermer og elektronikk. De linje oppvarming kanaler og fylle ovn luftfiltre. Og lukten av tobakk integreres i hvert stoff og møbeltrekk materiale i huset. Begynn med å kaste åpne vinduer og skrubbe gulv, vegger og tak med vask brus eller boraks såpe, gammeldags rengjøringsmidler som feilfri og fjerne lukt. Vegger og tak som krever sterkere rengjøringsmidler som trisodium fosfat (TSP), en felles maler veggen renere bør være malt. Hvis det er en røyker i hus, pusse med semi glans maling---latex lar røyk å synke gjennom maling og inn i Wallboard AS eller gips.

Tekstiler

Stoffer utgjør den største utfordringen til lukt-fjerning. Vakuum tepper, gardiner og møbler grundig og kast posen eller bleke samling beholderen med vask oppvaskmiddel. Sende gardiner ut til rengjøres og sjampo tepper med en sjampo formulert for sigarettrøyk eller brann-skade. Bruk en extraction system (ofte kalt "steam rengjøring") til å trekke oljer av basen av tepper likeledes idet overflaten. Hvis teppet fortsatt stinker, kan du prøve en natron-baserte renseri igjen for å sitte over natten å suge opp gjenværende lukt. Hvis lukt har senket i utfyllingen, kan teppe erstatning være det eneste alternativet. Sjampo møbelstopping med en møbler og trapper vedlegg og ren tre med sitron olje eller olje såpe formulert for bruk på tre. Hvis lukten av tobakk har gjennomsyret madrasser og møbeltrekk, veske stykket med plast poser laget for juletrær eller lagring og sett boller av ren kull (eller hagebruk aktivert kull), åpne bokser av natron, bruke flere beholdere for madrasser eller store stykker og la dem sitte minst over natten slik kull eller brus kan absorbere lukt.

Fjerne luft

Når alt er ren, luften bør være klart---før neste gang lyser noen. For å holde luften klart, sett boller eddik ut til å absorbere oljer---vil det mørkere som det reagerer med dem. Skåler av kull (kanskje satt ved askebegre) hjelper også absorbere lukt. Vaske Vinduer, TV-skjermer, skjermer og lyspærer ofte; røyk elsker å bosette seg på glass og er tiltrukket av varme. Endelig oppmuntre røyke venner og familie til å gi opp en vane som kan være farlig for helsen deres hvis bare for å gi rengjøring ansatte en pause.