Hjem bøte for kalk & skala bygge opp i en luftfukter

February 11

En luftfukter kan gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt og sunnere om vinteren. Den erstatter fuktighet tapt på grunn av den kalde luften utenfor den tørre luften ovnen din legger ut og som kan gjøre huden din færre tørr og gjør deg mindre utsatt for forkjølelse og andre infeksjoner. Fuktigheten utligner også støvpartikler, hjelper allergikere. Imidlertid kan lime og skala bygge opp i luftfukter, holder den fra å kjøre riktig. Fjerne skala og kalk regelmessig med de ønskede rensefunksjonene.

Instruksjoner

•Trekk luftfukter fra stikkontakten. Vannbeholderen fra luftfukter, og legg den i en vask. Kast noe vann inni akvariet.

•Tørk utsiden av luftfukter med en fuktig svamp. Våt en gammel tannbørste med 3 prosent Hydrogenperoksid, og skrubb mellom griller på luftfukter.

•Fyll 3 til 4 spiseskjeer av hydrogen peroxide løsningen på en fuktig svamp, og tørk innsiden av vanntanken med svamp. Skrubbe kalk og skala på tanken med en nylon scrubber. Nytt våt interiøret tanken med hydrogenperoksid for å fjerne alle flekker.

•Rinse akvariet med avkjøle vann fra springen. Våt en ren klut, og tørk over indre av vanntanken, fjerne alle hydrogenperoksid. Tørk av utsiden av vanntanken med en våt klut. Tørr vannbeholderen med en ren klut. Fyll tanken med vann og legge den tilbake på luftfukter.

Tips og advarsler

  • Skyll vann tank to eller tre ganger for å fjerne alle rester av hydrogenperoksid.
  • Hvis luftfukter forlater omkringliggende møbler, tepper eller forheng våt, senke innstillingen på luftfukter.