Hjem bøte for en tett kjøkkenvasken

November 20

Hjem bøte for en tett kjøkkenvasken

Du har nettopp vasket middagsretter og merke vannet nekter å tømme. Du har et tett kjøkkenvasken, vanligvis forårsaket av fett, matpartikler eller spredt gaffel eller korken går i vasken. Hjem rettsmidler kan fikse problemet.

Vedlikehold

Å holde avløp klart hindrer tresko fordi fett og avfall har ikke tid til rør, bemerker CreativeHomemaking.com. Holde avløpet dekket med en vakt og bruke en mild hjemmelaget eller Beef renere minst en gang i måneden å holde avløpet åpen.

Mekanisk teknikker

Hvis ditt kjøkken avløp tresko, slå til enkle verktøy for å fikse problemet uten kjemikalier, antyder kreative Hjemmeinnredning. Plugg den andre renne i en dobbel vask med en klut og passe en stempelholderen over det tette avløpet og presse hardt. Pumpe stempelet flere ganger før trekke det av å løsne tresko. Du kan også bruke en rørlegger 's slange eller kvernen, trekke ut et tette eller spredt element fra datakanalen under vasken, åpning fellen og tømme vann i en bøtte først.

Hjemmelagde løsninger

Ditt kjøkken spiskammer inneholder ingredienser for enkel og effektiv avløp rengjøringsmidler, drainsandplumbing.com notater. Langsomt helle kokende vann eller sette en kopp natron i avløpet og skyll med varmt vann. Hvis det ikke fungerer, dumpe en halv kopp natron og en halv kopp vanlig eddik i avløpet og la den for et par timer, dekket. Senere, Kjør varmt vann for å skylle i avløpet. Du kan også kjøpe et enzym renere, men kanskje ikke fungere også.